Cocotte Minute

Cocotte Minute | foto: EMI

Zeller z Cocotte Minute: Stačí se koukat kolem sebe

  • 3
"Jsou dva druhy písniček. Jedny vzniknou za deset minut a ty druhý jsou vypocený. U nás je to tak půl na půl," řekl v on-line rozhovoru se čtenáři iDNES.cz frontman skupiny Cocotte Minute Martin Zeller.

ODPOVĚDI MARTINA ZELLERA NAJDETE ZDE

Kapela právě natáčí desku, v sobotu 26. dubna se po pěti měsících od vyprodaného dvojkoncertu s Post-It vrátí na koncertní pódium, a to konkrétně v pražské Akropoli. "Co se týká desky, když vše dopadne, jak má, tak release alba je stanoven na 6. 2. 2009," prozradil Zeller.

Na sobotní koncert kapela právě chystá ochutnávku z nového, v pořadí již třetího alba. "Poučen PR metodami slovutných světových kapel, bych se k naší nové desce vyjádřil jejich oblíbeným rčením: 'Je to zatím nejlepší deska, kterou jsme kdy nahráli.'A to i přesto, že jsme ji ještě nenahráli a už vůbec nevíme, jestli ji vydáme," hodnotí momentální stav nového alba Zeller.

Cocotte Minute - Měl bych tě sejmout

Hostem večera bude slovenská skupina No Gravity. Ta uvede své novinkové album The Beast Of, které byla pořízeno v Praze pod producentským dohledem Davida Kollera a za přispění Honzy Křížka z Blue Effectu, Michala Nejtka (Agon Orchestra , skupina Davida Kollera) či Ondry Ježka a Davida Bianca (Mick Jagger, Ozzy Osbourne aj.), kteří se postarali o výslednou zvukovou podobu nahrávky.

"V Čechách jsme vystupovali už mnohokrát, ale nikdy v Praze. Takže se na tenhle koncert opravdu moc těšíme. A to o to víc, že si zahrajeme s Cocotte Minute, které jsme dosud znali jen z desek," řekl Rado Balajka z No Gravity.

Martin Zeller je kromě koncertování s kapelou známý televizním divákům i v roli moderátora. V téměř hodinovém pořadu Pětka v Pomeranči představuje životní styl teenagerů, nabízí vlastní hitparádu a zajímavé hosty.