Mick Jagger. Skupina Rolling Stones vystoupila v Liverpoolu po 50 letech (9....

Mick Jagger. Skupina Rolling Stones vystoupila v Liverpoolu po 50 letech (9. června 2022) | foto: Reuters

Stouni odložili koncert. Jagger má pozitivní test na covid-19

  • 3
Slavná rocková skupina The Rolling Stones odložila pondělní koncert v Amsterdamu. Frontman skupiny, osmasedmdesátiletý Mick Jagger měl totiž pozitivní test na covid-19.

„Nemůže zpívat, nemůže hrát,“ řekl představitel pořádající agentury Mojo Concerts publiku na fotbalovém stadiónu ArenA hodinu a půl předtím, než měl koncert začít, uvádí agentura Reuters. „Dneska tu nebude žádná show. Tak to je.“

„The Rolling Stones se hluboce omlouvají za odložení dnešního večera, ale prioritou musí být bezpečnost publika, kolegů hudebníků a pracovníků turné,“ uvedla skupina v prohlášení. U zpěváka se projevily symptomy nákazy po přistání v Amsterdamu.

Amsterdam měl být po čtvrtečním vystoupení v Liverpoolu čtvrtou zastávkou evropského turné „Stones Sixty“.

Stouni buráceli po půl století v Liverpoolu. Ohromně to bavilo je i fanoušky

Kapela zahájila své evropské turné před dvěma týdny v Madridu. „Je to naše první evropské turné bez Charlieho Wattse, který nám hodně chybí,“ uvedl tehdy Jagger.

Turné Sixty bude pokračovat do konce července s posledním koncertem ve Stockholmu. Kapela zahraje také v Mnichově, Vídni, Miláně, Paříži či Londýně. Do Česka tentokrát legendární rocková formace nezavítá.