Sandra Ferková

Sandra Ferková | foto: Dalibor Puchta, iDNES.cz

Společné album vydají i semifinalisté SuperStar

Nejen prvních dvanáct ze soutěže Česko hledá SuperStar má možnost vydávat desky. Šanci dostávají i méně úspěšní na albu Semifinále Top 10.

Album Semifinále Top 10, které vzniká právě v těchto dnech a vyjde 10. října, nabídne jak samostatné písničky, tak i jednu společnou, v rámci které se desatero vybraných finalistů spojí v jeden hlas.

Autorem společné písně nazvané Krásnej flám, k níž vznikne i kip, je Pavel Holý, text napsala Radka Červinková. Holý je rovněž autorem loňské skladby Veď mě dál, kterou si společně v přátelském objetí zapěli lonští finalisté.

Z deseti vybraných semifinalistů je zřejmě nejznámější Tomáš Löbl, který se objeví ve filmu Experti společně s Kryštofem Hádkem a Michaelem Foretem. Film půjde do kin již v únoru 2006.

Lukáš Bajt ze Zbraslavi je zase zkušeným soutěžním matadorem. Kromě SupeStrar se objevil v pořadech DOREMI nebo Rozjezdy pro hvězdy. Do showbyznysu už pronikla i Sandra Ferková z Prahy, vítězka soutěže Miss Gypsy 2005.

I Markéta Vítková má za sebou již několik výrazných úspěchů - je vítězkou Zlíntalentu, jako textařka získala první místo v soutěži Děčínská nota, má za sebou spolupráci s Věrou Špinarovou.

Svého favorita si posluchači mohou zvolit sami, a to v rámci vyhlášené soutěže. Na adrese www.popronshow.cz by se dnes měly objevit profily semifinalistů a zvukové ukázky. Posluchači budou moci hlasovat pro svého favorita. Kdo získá nejvíc hlasů, dostane počátkem příštího roku šanci natočit samostatné CD.