Petr Kolář

Petr Kolář | foto: Lenka Hatašová iDNES.cz

VIDEO: Petr Kolář v novém singlu a klipu poodkrývá svoje tajná místa

  • 2
Zpěvák Petr Kolář vydal nový singl Tajný místa a natočil k němu romantický videoklip podle vlastního scénáře. Píseň avizuje nové album, které zpěvák vydá počátkem roku 2024.

„Tahle píseň je pro mě velmi srdeční záležitostí. Je to taková vnitřní zpověď. Každý máme svoje tajná místa uvnitř sebe a neotvíráme je ostatním lidem, ani těm nejbližším. Je to náš bezpečný prostor, kde se cítíme dobře a sami sebou,“ popisuje novinku Petr Kolář, zpěvák a autor písně.

O klipu měl zpěvák jasnou představu a scénář si napsal také sám: „Lokaci k natáčení jsem měl vybranou již dlouhou dobu. Je to panenská příroda u České Sibiře. Stejně tak jsem si skládal v hlavě obrazy, které jsem chtěl natočit.“

Natáčení klipu zajistila firma Sound & Music pod vedením Frankie Zhyrnova. Kamery se ujal zkušený Petr Horák za asistence Lukáše Michala. Partnerku Petra Koláře si zahrála Andrea Gaidi.

Tajný místa jsou dalším singlem z alba chystaného na začátek příštího roku, ještě před tím ho Petr Kolář spolu s dalšími svými hity zazpívá za doprovodu svojí skupiny v akustické sestavě na #tajnymistatour na neobvyklých místech, většinou kostelech napříč republikou.