Robbie Williams na koncertě v Berlíně | foto: Profimedia.cz

FOTOSTORY: Robbie převálcoval Berlín

  • 2
(Od zvláštního zpravodaje iDNES) Robbie Williams završil promo kampaň k nové desce Intensive Care mimořádným koncertem v Berlíně.

FOTOGRAFIE ZVĚTŠÍTE KLIKNUTÍM
Podrobná reportáž z koncertu ZDE

Robbie Williams
Na berlínský Velodrom dorazilo na sedm tisíc vyvolených fanoušků. Stovky dalších sledovaly show britské popové hvězdy ve 27 kinech po celé Evropě, kam byl koncert živě přenášen.

Robbie Williams
Robbie odpálil show novou skladbou Ghosts, která se stejně jako album Intensive Care ohlíží za 80. léty. Z tuctu písní na nové nahrávce jich nakonec naživo zaznělo osm.

Robbie Williams
Jedenatřicetiletý zpěvák nezapomněl ani na své dosavadní hity. Už druhá v pořadí byla Feel, záhy zazněla Love Supreme či Angels z velké části odzpívaná fanoušky. Finále pak obstaral roztančený Rock DJ.

Robbie Williams
Robbie svým německým fanouškům rozumí. Aby je nezklamal, vypiloval berlínské show na trojici "zahřívacích" vystoupení v Paříži, Londýně a Amsterdamu. Už tam nahrával na kazetu úplně poslední píseň večera, baladu Make Me Pure, kterou pak věnoval jednomu z fanoušků.

Šanci prožít si berlínský koncert mají i čeští fanoušci. V pátek od 17 hodin odvysílá záznam vystoupení pražské Expresradio, které lze naladit na 90,3 FM případně na internetu na www.live.cz nebo www.abradio.cz.

DÁLE ČTĚTE
- Robbie Williams se dělí o Intenzivní péči
- Rošťák Robbie se dere na popový trůn