Richard Krajčo na koncertě kapely Kryštof v pražské O2 areně

Richard Krajčo na koncertě kapely Kryštof v pražské O2 areně | foto: Jakub Stadler, MAFRA

Krajčo, Margita nebo Eva Burešová nabídnou relax v předvánočním shonu

  • 3
Uprostřed největší předvánoční vřavy, přesněji řečeno 21. prosince 2023, se bude konat akce Vánoce v O2 areně, která nabídne spojení popu, symfonických aranží a sváteční atmosféry.

Šestice sólových interpretů jako Richard Krajčo nebo Eva Burešová, sedmdesát hudebníků Filharmonie Hradec Králové a šedesát členů pěveckého sboru Permoník Karviná nabídne netradiční pojetí známých hitů a dalších písní patřících neodmyslitelně k tomuto svátečnímu období.

Spojení symfonické a populární hudby obstarají aranžér Jan Lstibůrek či dirigent Stanislav Vavřínek, průvodní slovo obstará moderátor Libor Bouček.

Pokud jde o pěvecké hvězdy, Richardu Krajčovi je prostředí O2 areny dobře známé z mnoha vyprodaných koncertů kapely Kryštof, přičemž zatím poslední byl laděný do vánoční tématiky. Tentokrát však půjde o jiný hudební zážitek, který písně kapely představí ve zcela novém pojetí.

V symfonickém duchu si svůj arénový koncert zažil začátkem roku další sólista večera, Štefan Margita. Jeho pěvecký talent a úspěch na světových scénách od Vídeňské opery po Metropolitní scénu v New Yorku netřeba připomínat. Mužskou trojici doplní Ondřej Ruml, sólový pěvec i obsazovaný muzikálový herec.

Dámskou eleganci večeru dodají hned tři zpěvačky. Eva Burešová je známá díky úspěšným televizním a divadelním rolím. Na vánočním koncertu uplatní především pěvecký talent, který dlouhodobě rozvíjí účinkováním v muzikálech a v současné době i na vlastních koncertech. Její popularitu podtrhuje bronzový Český slavík, kterého získala již dvakrát.

Jako další sólistka večera vystoupí muzikálová herečka a zpěvačka Dasha, držitelka ceny Thálie a dvorní vokalistka pořadu StarDance. Výčet sólových interpretů pak uzavírá Kateřina Marie Tichá. Písničkářka na sebe upozornila jako stálý host skupiny Jelen a v roce 2021 získala za debutové album cenu Anděl v kategorii Objev roku.

Předprodej na spojení hvězd popu a symfonické hudby začíná ve středu 22.3. v 8:00 v oficiálních prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal. Více informací naleznete na stránkách www.vanocevarene.cz.