Diskuze

RECENZE: Duran Duran hledí do budoucnosti s jedním ze svých nejlepších alb

Britská kapela Duran Duran na albu Future Past umně propojuje minulost, přítomnost a do budoucnosti může hledět bez obav. Takhle dotaženou a zábavnou desku nevydala už dlouho.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Píseň z klipu je zábavná. Ale nic víc. Snad to údajné umné propojení s budoucností prokazují jiné písně. Myslím, že je spousta alb jiných důležitých umělců, která si zaslouží recenzi víc, než zdejší neustálé osmdesátkové, synthpopové nostalgizování.

0 0
možnosti
DM

D26a30v68i33d 14M24a33c71k45ů

31. 10. 2021 13:19

DD u nás byli "jen" dvakrát. Poprvé přes Pragokoncert na turné k LP Big Thing, podruhé, jak výše uvedeno, k albu Astronaut. Přestože jsou ve světě pořád mega slavní, u nás je to jinak mj proto, že vzestup jejich úspěchu začátkem 80. let naše tehdejší média ignorovala a k tomu to nebyla ryze rocková kapela, která by byla na dobových burzách výrazně vyhledávaná. Posluchači zahraničních hitparád je samozřejmě znali, jenže...

2 0
možnosti
Foto

Tak pouštím. Předtím jsem pustil Come undone a Ordinary World abych se dostal Duran nálady. Třetí písnička Give It All Up je super chillovka. Dále bych vypíchnul Invisible, More Joy a Tonight United. Celkově slušně poslouchatelny album. Ještě umějí kluci.

1 0
možnosti