Roztančené Vánoce

Roztančené Vánoce | foto: Profimedia.cz

Clubbeři budou mít opravdu bohatý Štedrý den

Fakt, že jsou Vánoce, nemusí české clubbery nijak znepokojovat. Jen v Praze se na Štědrý den chystá dvanáct různých tanečních mejdanů.

Velká část pražské dýdžejské scény se chystá hrát v klubech. Třeba DJ Airto bude U Bukanýra, Punto obsadí Frenzy, v Defilé narazíte na Joela Einhorna nebo Davida Bowlese.

Brian bude hrát v Mecce spolu s Holanďanem Jaydeem a "humoristická" dvojka Lucaso a Uwa obšťastní metrosexuální publikum v Duplexu. Příznivci r'n'b si přijdou na své v Radosti, kde budou hrát dýdžejové Rico, Traffik a Big J.

Zahálet nebudou ani menší pražské kluby, třeba Wakata chystá Vánoční besídku, Studio 54 připravuje klubovou noc, která převrátí vaše Vánoce naruby a jmenuje se stylově "Econáv Yburan".

Mimopražští clubbeři také nebudou ochuzeni o vánoční kolekci beatů. Brněnská Fléda chystá večer pojmenovaný "Štředrý večer na Flédě", Ostraváci mohou vyrazit, mimo jiné, do Marné slávy na tech-trance v podání dýdžejů Iana Blodna, Ringa nebo Piriho.

Plzeňští fandové dubu a reggae se sejdou klubu In-Spiral, kde na ně kromě dýdžeje Dirtyho čeká ještě nespecifikovaný speciální host. A budete-li mít na Vánoce cestu kolem Turnova, za pozornost určitě stojí party v klubu Turn-off, na které zahrají DJ Cubik a domácí resident Pety.