VIDEO: Syn se mnou hrát nebude, chce pilotovat letadla, říká Ztracený

  • 2
Markovi Ztracenému se povedl hattrick, potřetí za sebou zvítězil v kategorii Zpěvák v anketě Český slavík. Status momentálně nejpopulárnějšího českého pěvce letos v létě stvrdil třemi vyprodanými koncerty na pražském stadionu Eden.

„Jsem trochu ztracený... Samozřejmě jsem strašně rád, ale své Slavíky jsem dostal už v červnu v Edenu. Bylo jich zhruba sto tisíc a tenhle je stý tisící první,“ komentoval své vítězství čerstvý držitel zlaté trofeje Marek Ztracený.

Český slavík 2023

„Chci tím říct, že mi strašně záleží na tom, aby se mí fanoušci dobře bavili, byli spokojení a jsem strašně rád, že mi tuhle cenu poslali,“ dodal ještě zpěvák.

Na otázku, jak si užívá pomyslné volno po zmíněném trojkoncertě na Edenu, s úsměvem odpověděl, že volno je poněkud silné slovo.

Vlastně to ještě vůbec neskončilo. Mám velké plány, ale budu o nich přemýšlet až doma, až si trochu vydechnu.“ Řeč byla i o zpěvákově synovi Markovi, který se svým otcem vystoupil v Edenu – zahrál si na bicí. Nabízí se otázka, zda bude spolupráce Marka seniora a Marka juniora pokračovat, třeba i tím, že by benjamínek usedl v tatínkově kapele za bicí na plný úvazek.

„Nemám ten pocit. V Edenu byl úžasný, ale když jsem se s ním o tom bavil, řekl mi: ’Tati, nic se nemění. Já chci být pilot. Takže jeden talentovaný muzikant bude řídit letadla a já na něj budu pyšný, ať bude dělat cokoliv,“ uzavírá Marek Ztracený.

,