Příběh Láska v moll z cyklu Soukromé pasti uvede Nova ve středu od 20 hodin

Příběh Láska v moll z cyklu Soukromé pasti uvede Nova ve středu od 20 hodin | foto: Archiv TV Nova

TV tipy na středu: Která za tří dam dostane přednost?

  • 0
Celkem mrazivě se jeví další díl Soukromých pastí, Clint Eastwood stále zůstává drsný a Felliniho vyznavači opět budou muset vydržet do půlnoci. Tolik televizní středa.

STŘEDA 8. ŘÍJNA
Slibně vypadá obsazení ústřední trojice dnešního dílu cyklu Soukromé pasti. V příběhu Láska v moll (Nova, 20:00) se setkali Jiří Bartoška, Emília Vášáryová a Vilma Cibulková. Zápletka je následující: obětavá kardioložka Marie a charizmatická novinářka Sylva - ty dvě dohromady jsou přesně to, co spisovatel Jan celý život hledal. Jenže teď už je fatálně fascinován jinou dámou: smrtí. Otázkou je, která z nich Jana získá.

Clint Eastwood se opět dere na obrazovku jako drsný inspektor Harry Callahan. Tentokrát bude ve filmu Sázka na smrt (Prima, 23:25) vyšetřovat zvláštní sázkovou hru, při níž účastníci tipují, kdo ze seznamu místních osobností první zemře. Situace začne být kritická, když se na papíře objeví i jeho jméno. To aby to chlapec neměl tak jednoduché.

Před půlnocí pak dramaturgové veřejnoprávní televize připravili lahůdku - legendární, Oscarem ověnčený italsko-francouzský Felliniho film Amarcord (ČT2, 23:50).