První klapka seriálu Kameňák | foto: TV Nova

Televize Nova nasadí od února na páteční večery seriál Kameňák

  • 87
Programové schéma na jaro 2019, které představila televize Nova, obsahuje vedle premiérových dílů starších pořadů jednu novou položku. Od února obsadí páteční večery seriál Kameňák, jehož dějiště i postavy vycházejí ze stejnojmenných filmových komedií.

Podobně jako filmová série, také televizní Kameňák slibuje podívanou založenou na anekdotách. V hlavních rolích představí Václava Vydru, Pavla Kikinčuka, Martina Dejdara, Veroniku Žilkovou, Alici Bendovou či Oldřicha Navrátila. Obyvatelé Kameňákova se pokusí uspět v celorepublikové soutěži Pozitivní město roku, což slovy tvůrců „přinese řadu humorných situací“.

Soboty Novy budou patřit  filmům včetně sérií Piráti z Karibiku nebo Rychle a zběsile, neděle jsou vyhrazeny pěvecké soutěži The Voice Česko Slovensko. O talentech tentokrát rozhodnou Vojtěch Dyk, Josef Vojtek, Jana Kirschner a raper Kali, moderovat budou zpěvačky Tereza Kerndlová a Mária Čírová.

Ve zbylé dny se Nova přidrží ustáleného modelu. V pondělí pokračuje novými díly s hereckými posilami krimiseriál Specialisté, úterky a čtvrtky zůstávají ve znamení Ordinace v růžové zahradě 2, středy opět obstará reality show Výměna manželek, po níž následuje kuchařské klání MasterChef Česko.

Také do budoucna stanice připravuje pokračování již zavedených titulů.  Patří k nim dokumentární série z porodnice Malé lásky a z ženské věznice Holky pod zámkem i osm nových případů kriminálního seriálu Policie Modrava, s nímž se vrátí herci Soňa Norisová, Jaroslav Satoranský či Filip Tomsa.