Petr Šiška

Petr Šiška | foto: Lenka Hatašová, iDNES.cz

TELEVIZIONÁŘ: Pozor, posila! Sobotní estrády doplní barrandovský Cabaret

  • 37
Sotva rozjuchaný divák trochu nabral dech po nezřízené silvestrovské veselici, už se na něj řítí nová dávka premiérové legrace.

Estrádní pořad TV Barrandov si říká světácky Cabaret a s moderátorem Petrem Šiškou slibuje pro sobotní večer „mnoho známých umělců z oblasti zábavy“, jakož i pohodu „u scének, vtipů, politické satiry, magie a také u tance, zpěvu a dobré muziky“. 

Chybí snad jen pohoštění – a čistě pro pořádek ještě drobná zmínka, že stejný pořad pod týmž názvem i s týmž moderátorem vysílala loni TV Relax. Tam pro změnu lákali na spoustu „báječných pěveckých vystoupení, úžasných zpěváků, artistických a klaunských vystoupení“ a na „intimní večerní atmosféru, která vás snadno vtáhne do děje“. 

Záhadu, co je intimního na okresní zmenšenině Ein Kessel Buntes, by asi nevyluštil ani skutečný mistr chytrého humoru Miroslav Horníček, na jehož sté výročí narození si vzpomene též sobotní večer ČT art. 

Od pocty v plzeňském divadle lze rovněž očekávat „mnoho známých umělců z oblasti zábavy“, nicméně jména jako Jiří Suchý nebo Bolek Polívka naznačují, že tady se nebudou tahat ani králíci z klobouku, ani imitátoři z nouze.

Další tipy z televizního programu