Karel Gott v sitcomu Comeback

Karel Gott v sitcomu Comeback | foto: Archiv TV Nova

Sitkom Comeback zlákal známé tváře včetně „božského Káji“

  • 6
Byť uplynul teprve týden od premiéry nového sitkomu televize Nova, už teď se tvůrci vytasili s opravdu silným kalibrem. V druhém díle se totiž mihne i mnohonásobný zlatý slavík Karel Gott.

"Rozhodli jsme se natočit jeden díl o existenci Boha. Nikdo jiný to zkrátka zahrát nemohl," vysvětluje důvody angažování Karla Gotta coby speciálního hosta jeden z týmu scénáristů Comebacku Tomáš Baldýnský.

. KONEČNĚ POŘÁDNÝ ČESKÝ SITkOM!

Comeback očima recenzentky iDNES.cz Jany Záhorkové

Gott ovšem nebude jedinou pěveckou hvězdou, která se v druhém dílu objeví. Pozorní diváci už z upoutávek určitě poznali i Stanislava Hložka, citujícího slavné Holky z naší školky.

sitcom Comeback - Tomáš MatonohaZápletka se totiž tentokráte točí kolem problémů s vymahači - má je bývalá popová hvězda a majitel obchodu s hudbou Tomáš Pacovský (hraje ho Tomáš Matonoha). A v situaci, kdy narychlo musí sehnat sto tisíc korun, se obrací na kamarády ze starých časů, včetně Hložka.

Jenže nikde nepochodí, a tak mu trn z paty bude muset vytrhnout až sám veliký hudební král, "božský" Karel Gott.

. A pak že Češi neumí napsat sitkom

Glosa kritičky MF DNES Mirky Spáčilové

Už zmínění zpěváci ale nebudou jediní, koho už Comeback stihl zlákat. Ve čtvrtém dílu by se totiž ve speciální roli měla objevit i zpěvačka Helena Vondráčková.

Divácky má Comeback zatím solidně našlápnuto - premiérový díl si nenechalo ujít na 1,2 milionu diváků, což bylo v danou chvíli bezmála šestatřicet procent všech diváků, co zrovna sledovali televizi.

z pořadu Comeback