Silvestrovský speciál Guinnessova světa rekordů

Silvestrovský speciál Guinnessova světa rekordů - Fotografie ze silvestrovského speciálu Guinnessova světa rekordů | foto: Česká televize

Silvestrovské rekordy zlákaly umělce i naháče

  • 1
Jedním z hlavních bodů silvestrovského večera na ČT bude hodinový Speciál Guinnessova světa rekordů. Moderátoři Vojtěch Bernatský a Petr Svěcený slibují Bartošovou i naháče.

ANKETA 
Obejdete se na Silvestra bez televize? - hlasujte ZDE
DÁLE ČTĚTE

- Závěr roku vzkřísí herecké scénky
- Noc s Andělem zažehne červenou lucernu
- Nový rok v TV, to je i Čechomor či zvířata
- Jak Liška a Matonoha potkali rozveselovače
- Novácký estrádní Silvestr je už na světě

Na snímky z natáčení se podívejte ve fotogalerii.

"Zpěváci rozhodně nebudou zpívat, herci hrát a sportovci sportovat," slibují tvůrci.

Prostě známé tváře se divákům představí ve velmi nečekaných rolích a situacích.

Pozvání do studia přijali například maršál Malinovskij a král rybářů v jedné osobě herec Miroslav Donutil, zpěvačka Iveta Bartošová či herec Luděk Sobota.

Hostem bude i dvojnásobný olympijský vítěz Martin Doktor i jeho partička nahých kamarádů, kteří bez ošacení brouzdají na běžkách po českých horách. V pořadu vystoupí také Richard Krajčo a skupina Těžkej Pokondr.

Kromě toho všeho budou k vidění i čtyři pokusy hodné zápisu do Guinnessovy knihy rekordů - své kousky předvede nejrychlejší žrout vánočního bramborového salátu nebo člověk, který se nasouká do neuvěřitelně malého akvária.

Představí se sekači melounů na lidském těle a také skupina Las Vegas, jejíž členové se pokusí za necelých pět minut předvést i s převleky nejznámější melodie hvězd světové i domácí pop music.

Silvestrovský Speciál Guinnessova světa rekordů mohou diváci sledovat na Silvestra v rámci hlavního vysílacího času na prvním programu.