Kryštof Hádek při natáčení seriálu Vytoč mého agenta

Kryštof Hádek při natáčení seriálu Vytoč mého agenta | foto: TV Prima

Kryštof Hádek pečuje o herecké kolegy v seriálu Vytoč mého agenta

  • 0
Série Call My Agent chystá českou verzi. Pod názvem Vytoč mého agenta ji točí Prima s TV JOJ pro platformy prima+ a JOJ play. Osmidílný seriál vzniká v režii Michala Blaška a Jakuba Machaly, hlavní čtveřici hrají Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová a Zuzana Kronerová.

Seriál Vytoč mého agenta vypráví komediální příběhy z castingové agentury, jejíž zaměstnanci musí uspokojit náročné potřeby hereckých hvězd, bojovat s konkurencí a zvládnout komplikované osobní vztahy. Na jedinečnosti projektu dodává zábavný model, kdy hvězdy, jež agentura zastupuje, hrají samy sebe.

Z Francie se titul Call My Agent vydal do dvaceti zemí, kde dostane lokální podobu včetně reálií. „Divákovi dává možnost zažít herce nejen coby charakterní postavy, ale jako křehké, rozporuplné a emotivní lidi. V castingové agentuře ještě nestojí v záři reflektorů, nýbrž bojují o práci,“ říká Alice Nellis, která stojí za dramaturgickým konceptem česko-slovenské adaptace.

Hlavní role agentů získali Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová a Zuzana Kronerová, k jejich seriálovým klientům patří Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Stanislav Majer, Bolek Polívka či Michal Dlouhý.

Pořad Call My Agent, ve francouzském originále Dix Pour Cent, má již americkou či indickou podobu. Získal Zlaté glóby za nejlepší televizní film i herecké výkony, mezinárodní cenu Emmy pro nejlepší komedii a řadu trofejí od kritiky.