Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

A45l95o81j95z 34G31a86n26o74b28j72á92k 9750976695592

Paní Spáčilová zřejmě nečetla knihu a proto nepochopila, že se nejedná o pokračování úspěšného filmu, ale o pokračování příběhu, který je rozdělený do dvou filmů stejně jako byl například Kill Bill. Jinak by nemohla v recenzi psát takové blbosti. Jestli je film dobrý nebo ne nemohu posoudit, ale natočený být musel, ten první končí v polovině příběhu a pokračování bylo slíbené už v jeho závěrečných titulcích.

+30/0
doporučit
6.9.2019 11:03

J61a75n21a 83K33o65b28z61o90v52á 5628219294274

Nevím, jestli autor recenze pochopil, že pokračování tak nějak bylo nutné. Jedná se přece o filmové zpracování knihy a asi by bylo blbé natočit jen polovinu a říct, byla úspěšná tak druhou točit nebudem...

+23/0
doporučit
6.9.2019 10:08

J69a73n 93R88i41c58h98t94e96r 5162342843155

Nedávno jsem četl rozhovor s pí Spáčilovou, kde se vyjádřila, že většinu filmů ani nedokouká do konce, jinak by neměla kdy psát recenze.

A to mě děsí víc než "To"...

+16/0
doporučit
6.9.2019 11:12

N66o89r38b35e76r62t 38Š43t15ú31r 7721380795777

První díl se mi líbil, byť kvalit a emocí zpracování z devadesátého nedosáhl. Ovšem ta zmínka Spáčilové o pokračování mi vyrazila dech.

Absolutně nezná předlohu.

+12/0
doporučit
6.9.2019 11:48

J29o15s81e67f 75Š95o56l58t97e97s 8854658210603

Stačí si dát jointa a fandit klaunovi.

+6/−1
doporučit
6.9.2019 10:24
Foto

P66a78v14e58l 47P60o60d71e62š27v84a 5579897829

Rád bych si tu někdy přečetl komentář od Verbala.

+9/−4
doporučit
6.9.2019 10:28

R63a52d31i60m 61Š79o78l88c 1255485585874

Byl jsem na To Maraton a byl jsem nadšen. Oba díly utekly jako voda a bavil jsem se. Dokonce mám od Kinga raději knížky než filmy, ale dalo se to! ;-)

+4/0
doporučit
6.9.2019 10:57

M57a18r91e39k 48N21o51v77o76t36n27ý 5231891296268

Paní Spáčilová v podstatě přesně popisuje, co se děje v druhé části knihy.

+2/0
doporučit
6.9.2019 13:01

J57a52n 63V81e27r15n72e94r 3551755343

Já tedy nevím, ale původní dvoufilm mě děsil mnohem víc. Asi proto, že ten klaun byl víc realističtější.

+2/0
doporučit
6.9.2019 11:25

M14i41l80o76š 62K64r10u59m12p 2524787324

to čumím, Mirka začala chodit na horory

+2/0
doporučit
6.9.2019 10:52

J77i73ř16í 22Ř16e36h34o18ř 9708428626318

prohnědil jsem dost trenek už v devadesátých letech. Proč by se na To měl dívat znovu ;-D

+3/−4
doporučit
6.9.2019 10:35

K46a60r65e40l 81C83h23a46r63v23á17t 3206967100

Druhý díl jsem zatím neviděl, jen první, ale celý příběh znám z flmového zpracování z 90. let, a to staré zpracování se mi líbilo více než první část nového zpracování.

Už u prvního dílu jsem měl pocit, že se všechno snaží zasadit do modernějšího kabátu, víc si hrát s efekty, ale modernější nemusí vždy znamenat lepší a stašidelnější. Vnímám to tak trochu jako další zbytečný remake.

+1/0
doporučit
6.9.2019 11:32

J72a61r22o39s26l72a77v 30B84u17r21d92a 6663671303668

Navíc ve snaze připomenout, vysvětlit a propojit obě časové roviny se novinka neúměrně nastavuje, přičemž s každým návratem v čase jenom sebevražedně dokládá, oč hravěji bylo tenkrát než nyní.

To je na tom filmu možná to nejlepší. Dnes vznikající horory jako třeba Stranger Things jsou často hozeny do osmdesátek. Protože ten kousek nostalgie uhodí na strunu současných čtyřicátníků. Mně to teda vůbec nevadilo, naopak.

+1/0
doporučit
6.9.2019 10:54

M63i70r77o58s39l12a97v 68Č76e27c39h42u67r64a 3664956252168

je prostě vidět, že pí Spáčilová není schopná dělat svojí práci, když není schopná si alespoň na wikipedii přečíst kostru předlohy a dokoukat film do konce.

+2/−5
doporučit
6.9.2019 11:53

M62a71r94t40i25n 88K52u26l74i57š 5299887279541

Ona je ale i původní předloha hodně nastavovaná. Kdyby se to věčné vysvětlování zkrátilo, mohl mít román polovinu stránek a člověk by se nemusel prokousávat přes 850 stránkový úvod, než se na zbylých 200 stránkách začne konečně něco dít.

+1/−9
doporučit
6.9.2019 10:09

M25a95r59t45i41n 47Š69k70o62ř52e62p97a 2435454614306

Tedy se dá předpokládat, že to za návštěvu kina stojí, protože je třeba nezapomenout připočítat 20%, u filmů podle komiksů až 50%.

0/−1
doporučit
6.9.2019 21:42

D50a25v77i59d 15R57i70e32s55z 4878153237365

Musím se zeptat - Proč?

0/−1
doporučit
6.9.2019 10:54

J50o49z87e10f 84D26u71h15a30c63e76k 7461900193520

Pochvalila Spacilova niekedy nejaky film?

0/−2
doporučit
6.9.2019 11:47

Najdete na iDNES.cz