Vojtěch Kotek, Libor Bouček a Jakub Prachař v premiérové sérii pořadu Máme rádi Česko | foto: TV Prima

Pořad Máme rádi Česko dostal novou podobu, nasadil publiku roušky

  • 11
Premiérová desetidílná řada vědomostní soutěže Máme rádi Česko, která v pátek startuje na Primě, slibuje řadu novinek: studio přímo v budově televize, moderní technologické vybavení, kapelu Maxiband Jana Maxiána. Ale i roušky.

Nová řada vznikala za přísných bezpečnostních opatření včetně publika, které se objeví v menším počtu a v rouškách. Bezvýhradnou podmínkou pro vstup do studia byl navíc negativní výsledek testu na covid-19. Produkce vytvořila systém, díky kterému se lidé testovaní s negativním výsledkem nepotkali s dosud netestovanými.

Z tradiční podoby pořadu zůstává trio moderátora Libora Boučka a kapitánů soutěžních týmů Jakuba Prachaře a Vojty Kotka. „Máme několik skutečně překvapivých finále, kde se stalo to, co za osmiletou historii pořadu ještě nikdy,“ naznačili tvůrci. 

Ze známých tváří se objeví mimo jiné Aňa Geislerová, Jana Plodková, Jan Hřebejk, Jiří Langmajer, Lukáš Langmajer, Adéla Gondíková, Saša Rašilov, Igor Chmela, Matěj Ruppert, Gabriela Koukalová či Daniela Písařovicová, proti svému synu nastoupí David Prachař.

„Připomíná mi to tábor z dětských let. Naše šatny jsou chatky, jako dopolední zábavu natočíme jeden díl, po společném obědě máme odpolední program – natáčení druhého dílu. Myslím, že se nám táborovou poetiku podařilo dostat i před kamery,“ popsal náladu při natáčení deváté série Bouček, který je současně autorem scénáře.