Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže - Johnny Depp - Johnny Depp ve filmu Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže | foto: Falcon

Johnny Depp a Piráti z Karibiku vyplují na čtvrtou plavbu

  • 1
Americký herec Johnny Depp ve čtvrtek potvrdil, že natočí čtvrtou epizodu ságy Piráti z Karibiku, zhostí se role Indiána v nové verzi filmu Osamělý strážce a za režie Tima Burtona si zahraje v trojrozměrné adaptaci Alenky v říši divů.

Všechny tyto projekty pocházejí z dílny studia Disney, které podle agentury AFP obzvlášť potěšily zisky prvních tří příběhů pirátského kapitána Jacka Sparrowa, které mu vynesly 2,6 miliardy dolarů, v přepočtu přes 44 miliard Kč.

TRAILER K FILMU PIRÁTI Z KARIBIKU 3

Pětačtyřicetiletý Johnny Depp bude hrát Indiána Tonta, který provází Osamělého strážce na jeho cestách.

Zhostí se také role bláznivého kloboučníka v Alence v říši divů, celovečerním filmu jeho přítele Tima Burtona, kde se vedle sebe kromě lidských herců objeví i herci virtuální.

. Které filmové série nejvíc vydělalY

Táhne hobit, čaroděj a pirát

Připomeňte si, kterým filmovým sériím se podařilo dostat do kapes diváků nejhlouběji.

Johnny Depp jako oblíbený herec poetických snímků hrál v nejslavnějších filmech Tima Burtona Střihoruký Edward, Karlík a továrna na čokoládu, Mrtvá nevěsta Tima Burtona a naposledy ve filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street, za nějž byl nominován na Oscara. Dosud nebylo oznámeno, kdy diváci budou moci tři nové Deppovy filmy zhlédnout. - Čtěte Krev a zpěv ladí, když je u toho Burton a Depp

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street - Johnny Depp