Diskuze

Ředitel ostravského divadla byl definitivně odvolán. Kvůli neshodám i pornu

Radní Ostravy odvolali z funkce ředitele Národního divadla moravskoslezského v Ostravě Luďka Golata. Proti němu před pár týdny vystoupila část operního souboru, jehož člen Jaroslav Pavlásek Golatovi zaslal veřejnou výzvu k odstoupení z funkcí režiséra i ředitele.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kozlik

16. 6. 2009 21:09
Je to smutné

Je smutné, že umělecky i ekonomicky velice úspěšného ředitele Golata odvolají radní, kteří divadelnímu umění vůbec nerozumí, a to na popud zakomplexovaného Pavláska, který to dotáhl tak akorát na člena operního sboru. Pan Golat byl úspěšný sólista opery a je velmi úspěšný operní režisér. Pod jeho ředitelským vedením se všechny soubory divadla a opera zejména dostaly na velmi dobrou úroveň. Dokázal skloubit uvádění divácky vděčných kusů s umělecky náročnými nekonvenčními tituly, a i ty jsou slušně navštíveny. Posunul tak obecný vkus divadelního diváka dopředu. A to je daleko důležitější, než nějaké žabomyší války ve sboru.

0 0
možnosti
A

aludog

16. 6. 2009 17:18
Doufejme

Doufejme jen, že na paní Dřízgovou někdo nevytáhne taky nějakou starší kazetu nebo fotografie z jejího bohatého života. Když už se v té Ostravě  bulvární slídilové tak rozjeli.

0 0
možnosti
VM

Si0

16. 6. 2009 16:28
Paní Eva Dřízgová má v tomto moje sympatie.

A nejen v tomto. Mám ji rád i jako pěvkyni.

0 0
možnosti