Jídla z jednoho hrnce jsou oblíbená nejen mezi chalupáři. Perfektní jsou v případě, kdy se sejde u stolu větší parta a vy nechcete v kuchyni zbytečně ztrácet čas.

Ingredience:

2 cibule
1 chilli paprička
800 g předního hovězího masa
asi 3 lžíce oleje
50 g rajčatového protlaku
1000 ml masového vývaru
sůl
mletý černý pepř
cayenský pepř
200 g drobných těstovin (kolínek)
1 plechovka červených fazolí (400 g)
300 g mražené zeleniny
dle chuti cukr

1. Cibule oloupeme a společně s očištěnou chilli papričkou nasekáme nadrobno. Hovězí maso omyjeme, nakrájíme na kostky a orestujeme na oleji v hrnci. Přidáme cibuli s chilli papričkou a také je osmahneme. 

2. Do hrnce přilijeme rajský protlak a vývar. Vše osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Maso necháme zvolna vařit. 

3. Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu na skus. Scedíme je a necháme okapat. Z fazolí slijeme nálev. 

4. Když je maso měkké, přidáme do hrnce zeleninu, fazole a kolínka. Vše společně prohřejeme. Eintopf dle potřeby dochutíme solí, pepřem a cukrem a odstavíme.

  0:04