Úterý
Snídaně
• šálek celozrnných cereálií, 1/2 šálku odstředěného mléka, lžíce nasekaných ořechů a 3/4 šálku jahod
Svačina
• vařené vejce, 3 tyčinky řapíkatého celeru, půlka červené papriky
Oběd
• špenátový salát - Do mísy vsypte 2 šálky čerstvého špenátu, 1 nakrájenou salátovou okurku a rajče. Smíchejte lžíci olivového oleje a stejné množství citronové šťávy, přidejte sůl a pepř a přelijte přes salát. Přidejte 100 g konzervovaného tuňáka.
Svačina
• 50 g ořechů, sušeného ovoce a semínek
Večeře
• 1 porce ryby po provensálsku
Suroviny: 150 g ryby, jako je halibut nebo treska, 1/2 nasekané červené cibule, 3 stonky řapíkatého celeru, 2 snítky čerstvého tymiánu, lžíce olivového oleje, 1 rozmačkaný stroužek česneku, plechovka sušených rajčat, 1/2 lžičky koriandru, 1/2 lžičky pomerančové kůry, 5 oliv
Postup: Rybu okořeňte solí a pepřem. V zapékací misce osmažte na olivovém oleji cibuli, celer, tymián a česnek. Přidejte sůl a pepř, vmíchejte rajčata a vařte 2 minuty. Přidejte rybu a minutu duste. Vsypte koriandr a pomerančovou kůru a pečte v troubě 10 až 15 minut. Ozdobte olivami.
Svačina
• 12 mandlí