Sobota
Snídaně
• 1/2 šálku ovesné kaše se třemi jemně nasekanými ořechy
• 1 kus ovoce
Svačina
• 50 g ořechů a semínek
Oběd
• míchaný salát se zálivkou z brusinek
Suroviny: 1/2 šálku brusinek, 2 stroužky česneku , 2 lžíce olivového oleje, špetka soli a pepře, lžíce vinného octa, 2/3 šálku různé listové zeleniny, 1/4 šálku červené cibule, 1/4 šálku žluté papriky, 1 malá salátová okurka, 8 čerstvých hrachových lusků, 2 lžíce nastrouhané mozzarelly, 5 listů máty a petržele
Postup: V zapékací misce smíchejte brusinky, česnek, olej, sůl, pepř. Smažte dozlatova. Vyjměte z trouby a vmíchejte vinný ocet. Nechte vychladnout a připravte salát.
Svačina
• 2 tyčinky řapíkatého celeru se lžící arašídové másla
Večeře
• Restovaná ryba se zeleninou - Na olivovém oleji orestujte nakrájené červené cibulky, jeden stroužek rozmačkaného česneku a šálek brokolice. Okořeňte lžící sušených feferonek. Solí a pepřem posypte z obou stran 150 g halibuta nebo lososa. Na stejné pánvi pak 6 až 8 minut restujte. Podávejte na zelenině.
Svačina
• 1/2 šálku nízkotučného jogurtu
• lžíce mandlí