Úterý 4. srpna 2020, svátek má Dominik
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 4. srpna 2020 Dominik
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M79a40r24t10i90n 55P50i52p41e50k 4515488951971

Dotaz. Hru hodnotilo přes 80 lidí dle ankety. Hra vyjde 19.6. To se tu sešlo tolik recenzentů, co to mají už dohrané, nebo prostě jen trapná póza na něco, co nehráli?

+27/−1
doporučit
12.6.2020 12:46

M38i53c28h68a93l 71D74v54o83ř72á78k 9965959417580

100% ... ok, takže bezchybná hra, k dnešnímu dni to nejlepší co vyšlo. Hmm ... *doubt* :-/

+16/−1
doporučit
12.6.2020 15:41

J54a35r13o11s75l22a84v 23D21r88o45z87d 6983779270707

Death Stranding, FF7 Remake, teď tohle, za chvíli Cyberpunk... Kde na to má člověk brát furt čas?!

+9/0
doporučit
12.6.2020 12:34

K49a76r32o84l 61S72e61f95c43i97k 2176640685258

me nevadi samotny fakt, ze Ellie je lezboss...ja jsem se nedokazal vcitit do jeji charakteru ani v 1cke takze tohle neresim. Last of US je pro me pribeh Joela a jak uz vim (bohuzel) ve 2ke bude mit docela kruty osud a tohle proste nedokazu stravit. Hra muze byt technicky na 1cku, ale co z toho mam kdyz se mi samotny pribeh vyslovene HNUSI?? No... co uz. Za plnou sumu si to urcite neporidim, za 1cku jsem dal presne 8eur a 90 centu. Za 2ku nedam ani o euro vic a klidne si pockam i 3 roky a zahram si to na PS5:-P

+9/−1
doporučit
12.6.2020 18:24

O27n76d53ř56e98j 91S95e23k91e96r61a 1417436546819

"The Last o Us 2 není žádnou „sluníčkářskou agitkou“ vybízející lidi k vzájemnému obětí a odpuštění."

To nikdo nikdy netvrdil. Podstatou rozčarování z této hry je jednak příliš mnoho násilí a jednak LGBT agitace. To první je pravda, to druhé... uvidíme.

+10/−4
doporučit
12.6.2020 9:24

M82a39r66t84i94n 60B35e55r64a35n 6699735396491

Asi jsem už moc stará škola, ale já hry radši hraju, než pozoruju...

+7/−2
doporučit
12.6.2020 15:09

L19u91k63a21s 29K62u88b25i34k 7358127400324

Tak 100% bych TLOU2 rozhodně nedal. Včera dohráno poprvé, cca 27 hodin (prolézám každý kout pětkrát většinou, aby někde nezůstal nevyužitý náboj). Souhlasím, že po herní stránce to bylo fajn, není to velký posun vpřed oproti jedničce, ale drobná zlepšení jsem pozoroval.

Ovšem co se příběhu týče, tak tady už to bylo o poznání slabší. Nic proti sexuální orientaci hrdinů, je mi to putna. Naopak podle mě byla Dina jediná opravdu dobře napsaná postava, její motivace dávají smysl od začátku do konce a jako jediná (možná ještě kromě Jessieho) se nechová jako totální dement. Závěr hry je zbytečně natažen o pasáž, která nemá z příběhového hlediska žádný kloudný význam, mrhání časem postav i hráče.

Za mě 77, solidní gameplay a grafika, která na PS4 asi nebude mít obdoby, ale ploché a nesympatické postavy druhé půlky hry, generický kult generických fanatiků, a bezcílnost příběhu zanechávají hořkou pachuť po skutečně úžasném vyprávění příběhu v prvním díle.

+4/0
doporučit
24.6.2020 12:28

M25i27c10h44a65l 35B48é61b56r 5810626555489

Honzo, skvělá recenze, děkuji vám za ni! Původně jsem to chtěl vidět jen na streamu, ale přesvědčil jste mě ke koupi. Teď ještě to velký rozhodnutí, zda teď nebo o Vánocích, kdy už se člověk nevyhne spoilerům.

+6/−3
doporučit
12.6.2020 10:43

P36e63t19r 95S62o70u88d63s97k83y 8266777192

Naughty Dog nedela spatny hry.. nevim proc to lidi hodnoti, kdyz to jeste nehrali.. zahrajte si to, uvidite.. vyjadrete nazor. Aktualni diskuze jsou plny jantaru, co bud mermomoci davaji zaporny hodnoceni kvuli tomu, ze to je PS titul a ne Xbox.. a nebo proto, ze maj pocit, ze nas tu zas nekdo chce nejak moralizovat.. a my.. musime stuj co stuj ochranit nase deti pred tim, aby videli lesby ve hre ;-D Smarja pano.. 8-o

+4/−1
doporučit
15.6.2020 10:15

M28i29l27o88š 71K80r29u26m88p 2474157154

Navnadilo velmi.

+4/−1
doporučit
12.6.2020 11:55

J70a36k91u54b 69M39a17r38t66i16n49í87k 1708269150762

Kolik bylo za těch 100% zaplaceno? Naprosto odpudivý přístupu Naughty Dog směrem ke skutečným herním recenzentům (Youtube) - snaze umlčet (a poškodit) všechny, kdo nedávají tomuhle aktivistickému odpadu, který nějspíš totálně rozbije na kousíčky příběh, který byl vyprávěn v prvním dílu, plný počet bodů. Pokud si tohle někdo slepě koupí před tím, než bude reálně vidět, jak moc bude tenhle titul protkaný Social Justice Wariors agendou, tak dotyčné lituji. Moc rád se podívám, jak budou vypadat skutečné recenze finálního produktu, tak týden po vydání.

+6/−4
doporučit
16.6.2020 11:19

K60a36t63e11ř60i48n57a 39D42r37a64h72o83k66o16u46p29i57l56o65v27á 9376151382553

Pokud to není sluníčková agitka, tak Joel - jakožto muž - nezemře ponižující smrtí od (pravděpodobně) ženy, aby "uvolnil místo". Tak to bývá zvykem v těchto přechodech z dobré věci na ideologickou. Pak uvěřím i redaktorům. :-)

+9/−9
doporučit
12.6.2020 10:54

J47i12r89i 62K20o48s82t20k13a 2218222866782

Jakobych slysel reklamni blok nebo teleshopping.

"Vypere vše. A podívejte na ty barvy! To je fantastické!

+3/0
doporučit
24.6.2020 1:49

J51o69s75e52f 96Č40e95r79m73á92k 5318820816341

Nemůžu si pomoct, ale od druhé půle hry, je to neskutečná natahováná kravina.. nemůžu se dočkat až to dohraji :( ti co to hráli, tak pochopí o jaké pasáži mluvim

+3/0
doporučit
23.6.2020 21:31

V95á56c30l94a19v 35H95u31c92l 1195366528738

100%, hmm, to jsem tu snad ještě neviděl (nebo už stihl zapomenout)

Jelikož hraji jen na PC, tak se o této případné dokonalosti nikdy nepřesvědčím.

+3/−2
doporučit
13.6.2020 14:19

P53a34v11e56l 13J34i17r70á77n23e57k 6605619419246

Pokud jsou ve hře psi, nabízí se důležitá otázka: dají se (po)hladit?

+2/0
doporučit
13.6.2020 11:54

J50a32n 25P69u87l65e11c 4848167631905

Přesně tak, hra, ve které není hlavní hrdina bílý heterosexuální muž, přece nemůže být tak dobrá, sice jsem ji nehrál a hrát nebudu, protože mám jen PC a na PlayStation se nikdy nezmůžu, ale vím, že je to podvod a že nitky vedou až k Sorosovi. ;-)

+3/−3
doporučit
16.6.2020 16:31

J91a69n 26F72r54i59d86r14i53c15h 6295688309353

Já už politiku vidím ve všem a kdo viděl The Walking dead musí mi dát zapravdu že v mnohém je tu příběh docela vykradačka. První díly her jsou v tomto lepší protože vás překvapí. Zde mne toho mnoho nepřekvapilo.

+2/−2
doporučit
14.6.2020 10:54

A77l98e88x 85M51a80c60h 8737444881775

Jaký smysl má dávat sem hodnocení hry, kterou nikdo nemohl hrát?

+3/−9
doporučit
13.6.2020 8:43

M67i14l36a14n 64Š67e10l70i96g70a 7251774173963

Vcera jsem dohral (behem tri dnu) a zatim co jsem mel hned po dohrani takovy rozpacity pocit - jakoze jo, fakt dobra hra, ale neni lepsi nez jednicka nebo RDR2, tak jak se mi to pak v hlave rozlezelo, vic jsem nad tim premyslel a cely jsem si to poskladal dohromady, tak citim, ze me to zasahlo daleko vic a mam hned chut si to okamzite zahrat znova. Prijde mi, ze ten pribeh nejde takhle rychle vstrebat.

Pokud jde o kontroverze (ze spoileru), tak mi prijdou dost vytrzeny z kontextu a problematicka cast hry pro me byla daleko zabavnejsi, nez to, co predchazelo a dokonce se vic podobala jednicce.

+1/0
doporučit
6.7.2020 21:27

F83i16l11i53p 20K96r27a95t10o67c39h32v85i26l 4763495206182

ja si to urcite uziju. Uzil jsem si jednicku, Uzil jsem si v podstate vsechny Uncharted. Tohle jsem si predobjednal a vzhledem k velkemu mnozstvi predobjednavek to prodejce dokonce zlevnil oproti puvodni cene. Je to zabava, ktera mi stoji za cas do toho investovany.

+1/0
doporučit
18.6.2020 14:21

M51i38r64o80s29l98a26v 11H63e10r30a64n 6808377731

A cim je TLOU jako probehem top hra? :-) Cetl jsem popis na wikipedia a je to popsane, ze se siri nejaka pandemie, co muze a nemuze ovladnout a udelat z lidi. Posledni prezivsi, posledni z nas.... co je na tomhle pribehu originalniho? Vzdyt je to v kazdem druhem zombi filmu a i dalsich hrach ! :-/

+1/0
doporučit
18.6.2020 9:29

M17i44l83o75š 67K42r45u67m70p 2864407134

kdo hrál jedničku už dávno, tomu snad pomůže tenhle recap:

https://www.youtube.com/watch?v=w1GDzE5s_Z0

+1/0
doporučit
12.6.2020 9:06

L96e38n76k84a 79N92e75z67b98e55d55o51v30á 1349207794264

Prosím, nepište sem spoilery. Taky jsem leaknuté cutscény viděla, taky mi pár věcí celkem rozhodilo sandál, jak se říká, ale nekažte to druhým.

Jinak některé části příběhu se mi moc nelíbí, přála bych si, aby to dopadlo jinak, ale to není chyba hry, to je jen a jen můj problém. LGBT tématika mi vůbec nevadí, na Ellie jsem se těšila, Joel mi nikdy k srdci moc nepřirostl.

TLOU 2 je určitě skvělá hra, ale stejně jsem stornovala předobjednávku, protože ta brutalita je na mě už trochu moc. Nemám tyto citové ždímačky moc ráda a po tom, co jsem viděla, se mi do toho vůbec nechce.

Takže se asi podívám na streamu alespoň na pár prvních hodin pro lepší představu. Třeba mě delší souvislá ukázka nakopne. Nicméně mám pár dní nové PC, takže konzole :-/

+1/−1
doporučit
12.6.2020 22:43

T41o10m46a74s 50P57a52p 7695150362418

Uz je to tu zase. Zloba z toho, ze ps je proste lepsi. Placte ortodoxni pc a xbox hraci placte :D koukam, ze je tu dost frustrovanych. Je to jednoduche tahle jak tu nekdo pise pseudohra je jen dalsim dukazem, ze lidi nechapou jak je sony daleko. Rikejte si tu co chcete ti co nejsou hloupi a predpojaty ps maji :D

+3/−20
doporučit
13.6.2020 17:03

T83o95m28á23š 58B22u85b96e65n71í53č79e11k 7438962496440

Já jsem zkoušel jedničku dvakrát a pokaždé mne přestala bavit. Každou chvíli něco chybělo (a přitom se člověk mohl vzteknout, protože to chvíli před tím viděl, ale nemohl to vzít kvůli stupidně) omezenému inventáři, přepálené bojové sekvence, které člověk musel hrát jak save / load šachy, atd. Kdyby z toho odstranili herní části a nechali jen film, tak by to bylo výrazně lepší. State of Decay, který tady na BW dostal asi 60 procent, mne bavil tak stokrát víc, než tahle přehypovanost. A obávám se, že dvojka bude to samé.

+1/−4
doporučit
12.6.2020 20:12

O38n30d25ř21e21j 56M89a70r97e12k 2602627352365

Hm takovou "nestranou a nezaujatou" recenzi na konzolovou takyhru bych čekal od jednoho nejmenovaného redaktora JŽ....., ale od Jana Srpa 8-o8-o To jako vážně 100 %.. za tohle ??

+1/−12
doporučit
13.6.2020 0:02

M36i33r70o41s66l70a58v 32H16e74r96a93n 6288747381

Dnes o pulnoci zacina prodej Last of US 2 tj presneji 18.06. v 23:45, zdarma klicenka a plakat a shock ke hre. Ted se priznejte, kdo v dnesni dobe poleti pro krabicku se hrou a zaplati cca 1500kc? :-P;-D Uz ten vtip, ze nekdo leti kolem pulnoci aby to koupil ;-D Dnes mladej zaplati kartou, stahne a hraje a ne krabicku a dalsi plast odpad :-/

0/−1
doporučit
18.6.2020 9:20

V92o94j49t23ě54c30h 69R96ů20ž67e83k 1177652674512

Takže další hra, kde bude nejzábavnější sledovat minicutscény, kdy třeba poděláte QTE a umřete.

0/−8
doporučit
12.6.2020 16:18

Tajemství zlatých adres. Pražská vila za půl miliardy je na prodej

Premium Mohutná, ale v rámci okolní zástavby celkem nenápadná cihlová stavba v srdci diplomatické čtvrti pražské Bubenče je...

Kůže je zrcadlem vnitřních chorob, říká lékař. Jaké nemoci může ukázat?

Premium Vyrážka s pupínky, puchýřky i problémová pigmentová znaménka dokážou pěkně znepříjemnit život, ale mohou být také...

Jak se dělá byznys za miliardy. Agent Paska o přestupu Součka i dalších

Premium Jak se zrodil rekordní přestup záložníka Součka do Anglie? Kam asi tak půjde střelec Schick? Co očekává od zázračného...