Pátek 30. října 2020, svátek má Tadeáš
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pátek 30. října 2020 Tadeáš

Diskuse k článku

RECENZE: Že ve střílečkách nelze nic vymyslet? Evolve vás vyvede z omylu

Opět to dokázali. Studio Turtle Rock zatím vytvořilo pouze dva tituly, oba však dramaticky inovují žánr akčních her. První hrou bylo Left4Dead, které vzniklo pod dohledem Valve, a herní principy v něm byly odladěné takřka k dokonalosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J13i62r38i 55M12e79n34s45i55k 6328290887117

Po minutě videa jsem to vypl.

0/−1
16.2.2015 22:46
Foto

P90e97t20e11r 38M90o34l23n72á86r 8875644902199

blbosť už podla videa,dobré hry boli tie čo sa odohrávali v druhej sv. vojne,a mali reálny dej,ako Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield a pod. prípadne stratégie ako Company of Heroes,ale toto jednotvárne skákanie a strieľanie príšer ako je dnes v 90% hrách omrzí za 5 min hrania ,ale sused má 12r chlapca a ten by povedal že super hra :-)

+2/−6
16.2.2015 20:20
Foto

H91y83n83e58k 76Š57l65a85h93ů15n31e91k 4489543546309

8-oRv;-D

+1/0
16.2.2015 20:58
Foto

P47e60t53r 70K32o96c 3189155192255

Mně tato kravina tedy z omylu rozhodně nevyvedla. Ale která akční hra je dneska dobrá? Bývaly výborné např. několik prvních sérií Call of Duty, to samé Medal of Honor, Battlefield. Dnes se z těchto her staly většinou scifi kraviny pro školáky.

+3/−2
16.2.2015 19:47
Foto

F82i97l40i74p 49D89u20š69e42k 3619700724511

Evolve je prumerna strilecka, po ktere za pul roku ani pes nestekne. Koncept hry je zajimavy, to ano, ale provedeni je tragicke. Hra omrzi po par hodinach. MT ve hre za plnou cenou taky nebudi zadnou duveru. Hodnoceni na MetaCritic pod 80 a od uzivatelu pod 5 rika v podstate vse.

+1/−1
16.2.2015 18:58
Foto

J41a44n 15K14a15r78e45l 51N79o67v51a49k 5366204298866

po prvni vlne prodeju to nebude uz nic moc.. hra je nevybalancovana, ma technicke problemy a hodne divoky platebni system.. opravdu se to moc nepovedlo.. bohuzel hodnoceni neodpovida.. ale hrace, ktery toho moc nenahral pobavi.. ostatni co maji porovnani spise zklame

+2/0
16.2.2015 16:00
Foto

M93a74r78t49i60n 73B66e54n28e65š 3402817784229

Ta nevyváženost hry za monstrum a hry za lovce je fakt trefná. Hra za monstrum mi přijde naprosto skvělá, zábavná a adrenalinová, kdežto hra za lovce je frustrující a často nudná :/

0/0
16.2.2015 11:29
Foto

L92u58k74á19š 21N35a27v91a13r35a 2728738131409

Moc pěkná a troufl bych si říci i trefná recenze. Já na hodinová učení nervy naneštěstí nemám, takže raději stejně zůstávám u klasik. Přesto věřím v to, že ta hra má velkou budoucnost. R^

0/−2
16.2.2015 3:15
Foto

B87e35d22ř78i90c82h 47V85y91m32y90s67l77i59c85k49ý 3478633723668

Tak ta recenze moc trefná není, když se vyhýbá tomu, co hráče na hře štve nejvíc a to jsou mikrotransakce. U plné hry za planou cenu dát mikrotransakce? Ať jdou s takovou pračkou na peníze k šípku.

+3/0
16.2.2015 11:54
Foto

J73a92k74u27b 98L92u68k12á71š53e76k 8865693365655

bože když nic kupovat nemusíš...!

0/0
16.2.2015 12:14
Foto

Z91d52e61n89ě94k 73F17i66b51i28c53h 4577669154630

To sice nemusí, ale člověk se neubrání myšlence, že se jedná o části, které měly - nebo mohly být zahrnuty ve hře. Koneckonců hra se prodává za plnou cenu. Za plnou cenu chci plnou hru a nikoliv jen 80%.

+4/0
16.2.2015 13:25
Foto

B86e18d10ř46i65c94h 60V94y79m96y23s45l23i47c55k13ý 3968503923938

Asi tak jsem to myslel... kdybys chtěl kompletní hru i s kompletním obsahem, tak ti 100 eur asi stačit nebude. Kdyby ten obsah šel odemknout hraním za plnění achievmentů, tak jsem spokojený, ale takhle teda ne.

+2/0
16.2.2015 14:43
Foto

J95a85r72o 76R91y66z36e33k 2981547451127

super hra, akurát verejné hry časom môžu omrzieť... ako pre L4D 2. Aspoň u mňa.

0/0
16.2.2015 0:46
Foto

D95a18v66i67d 85N33a69v70r41á57t80i92l 6814380923285

Souhas. Je to z toho důvodu, že jednotlivé hry jsou dost rychlé - za půl hodiny se dají zvládnout 2-3 hry, během kterých se musí lovci většinu času honit za šlápotami nebo dinosauro-psem a monstrum se musí zase levelovat na třetí úroveň. Pokud by tohle chtěl opakovat člověk 10x za dvě hodiny, opravdu by hra přestala brzo bavit. Evolve se musí hrát po troškách. Půl hodiny po práci na odreagování apod.

Nicméně z kooperačního hlediska to je revoluční střílečka. 4 proti 1, celkem vybalancovaný gameplay (rozdílná náročnost pro obě strany v různých fázích hry), v dohledné budoucnosti budou přibývat další typy monster a lovců. Nové mapy budou zdarma, aby se netříštila komunita. Oproti všem těm kompetitivním střílečkám jako Counter Strike, Call of Duty nebo Battlefield, které dělají pořád to samé je Evolve svěží vítr. Škoda jen té vysoké ceny a chaotických edicí a DLC.

0/0
17.2.2015 21:36

Máme podvyživené děti? Trend „zdravého“ stravování je tragický, říká odborník

Premium Špenát je hnusný, rajčata taky. Do školní jídelny nechodíme, tam nám nechutná. Jíme jen špagety a pizzu. A tak dál....

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Generace nevzdělaných dětí. Jen málokdo dělá při distanční výuce pokroky

Premium Je osm hodin ráno, učitel zakládá virtuální místnost, do které se postupně připojí žáci. Jednomu nejde mikrofon,...