Diskuse k článku

RECENZE: Že ve střílečkách nelze nic vymyslet? Evolve vás vyvede z omylu

Opět to dokázali. Studio Turtle Rock zatím vytvořilo pouze dva tituly, oba však dramaticky inovují žánr akčních her. První hrou bylo Left4Dead, které vzniklo pod dohledem Valve, a herní principy v něm byly odladěné takřka k dokonalosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J26i75r77i 68M97e80n60s86i47k 6188920627527

Po minutě videa jsem to vypl.

0/−1
16.2.2015 22:46

P67e18t17e49r 70M63o25l37n34á70r 8365444582909

blbosť už podla videa,dobré hry boli tie čo sa odohrávali v druhej sv. vojne,a mali reálny dej,ako Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield a pod. prípadne stratégie ako Company of Heroes,ale toto jednotvárne skákanie a strieľanie príšer ako je dnes v 90% hrách omrzí za 5 min hrania ,ale sused má 12r chlapca a ten by povedal že super hra :-)

+2/−6
16.2.2015 20:20

H64y34n97e36k 56Š74l23a20h53ů54n39e86k 4319643726799

8-oRv;-D

+1/0
16.2.2015 20:58

P66e74t78r 24K88o56c 3589935442785

Mně tato kravina tedy z omylu rozhodně nevyvedla. Ale která akční hra je dneska dobrá? Bývaly výborné např. několik prvních sérií Call of Duty, to samé Medal of Honor, Battlefield. Dnes se z těchto her staly většinou scifi kraviny pro školáky.

+3/−2
16.2.2015 19:47

F11i47l53i96p 71D45u12š94e82k 3839930354951

Evolve je prumerna strilecka, po ktere za pul roku ani pes nestekne. Koncept hry je zajimavy, to ano, ale provedeni je tragicke. Hra omrzi po par hodinach. MT ve hre za plnou cenou taky nebudi zadnou duveru. Hodnoceni na MetaCritic pod 80 a od uzivatelu pod 5 rika v podstate vse.

+1/−1
16.2.2015 18:58

J91a93n 96K94a25r34e38l 16N69o96v55a77k 5826224508456

po prvni vlne prodeju to nebude uz nic moc.. hra je nevybalancovana, ma technicke problemy a hodne divoky platebni system.. opravdu se to moc nepovedlo.. bohuzel hodnoceni neodpovida.. ale hrace, ktery toho moc nenahral pobavi.. ostatni co maji porovnani spise zklame

+2/0
16.2.2015 16:00

M77a62r40t44i64n 56B53e90n43e34š 3912377774709

Ta nevyváženost hry za monstrum a hry za lovce je fakt trefná. Hra za monstrum mi přijde naprosto skvělá, zábavná a adrenalinová, kdežto hra za lovce je frustrující a často nudná :/

0/0
16.2.2015 11:29
Foto

L91u93k30á62š 60N65a98v46a82r38a 2708718411829

Moc pěkná a troufl bych si říci i trefná recenze. Já na hodinová učení nervy naneštěstí nemám, takže raději stejně zůstávám u klasik. Přesto věřím v to, že ta hra má velkou budoucnost. R^

0/−2
16.2.2015 3:15

B98e26d66ř28i82c41h 48V52y57m42y61s59l41i47c71k42ý 3948803763698

Tak ta recenze moc trefná není, když se vyhýbá tomu, co hráče na hře štve nejvíc a to jsou mikrotransakce. U plné hry za planou cenu dát mikrotransakce? Ať jdou s takovou pračkou na peníze k šípku.

+3/0
16.2.2015 11:54

J76a16k89u27b 30L81u89k22á63š92e60k 8365853805585

bože když nic kupovat nemusíš...!

0/0
16.2.2015 12:14

Z59d34e75n69ě58k 86F59i55b76i14c28h 4147489144450

To sice nemusí, ale člověk se neubrání myšlence, že se jedná o části, které měly - nebo mohly být zahrnuty ve hře. Koneckonců hra se prodává za plnou cenu. Za plnou cenu chci plnou hru a nikoliv jen 80%.

+4/0
16.2.2015 13:25

B66e37d76ř60i15c39h 48V59y38m65y21s65l62i45c78k67ý 3988153613898

Asi tak jsem to myslel... kdybys chtěl kompletní hru i s kompletním obsahem, tak ti 100 eur asi stačit nebude. Kdyby ten obsah šel odemknout hraním za plnění achievmentů, tak jsem spokojený, ale takhle teda ne.

+2/0
16.2.2015 14:43

J83a44r56o 11R98y27z29e39k 2701527771717

super hra, akurát verejné hry časom môžu omrzieť... ako pre L4D 2. Aspoň u mňa.

0/0
16.2.2015 0:46

D18a24v87i25d 68N57a13v97r54á94t37i20l 6304310473895

Souhas. Je to z toho důvodu, že jednotlivé hry jsou dost rychlé - za půl hodiny se dají zvládnout 2-3 hry, během kterých se musí lovci většinu času honit za šlápotami nebo dinosauro-psem a monstrum se musí zase levelovat na třetí úroveň. Pokud by tohle chtěl opakovat člověk 10x za dvě hodiny, opravdu by hra přestala brzo bavit. Evolve se musí hrát po troškách. Půl hodiny po práci na odreagování apod.

Nicméně z kooperačního hlediska to je revoluční střílečka. 4 proti 1, celkem vybalancovaný gameplay (rozdílná náročnost pro obě strany v různých fázích hry), v dohledné budoucnosti budou přibývat další typy monster a lovců. Nové mapy budou zdarma, aby se netříštila komunita. Oproti všem těm kompetitivním střílečkám jako Counter Strike, Call of Duty nebo Battlefield, které dělají pořád to samé je Evolve svěží vítr. Škoda jen té vysoké ceny a chaotických edicí a DLC.

0/0
17.2.2015 21:36

Najdete na iDNES.cz