Středa 28. října 2020, Den vzniku samostatného československého státu
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 28. října 2020 Státní svátek.

Diskuse k článku

RECENZE: Ve strategii Cossacks 3 dostanete nařezáno, ani nebudete vědět jak

Strategie Cossacks 3 by se mohla líbit fandům prvního dílu, pro nikoho jiného asi není. Zůstaly mechanismy, vysoká obtížnost a bohužel i staré chyby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

K96a29r36e15l 15U21r40b19a96n 2134814651109

Je to hodně obtížná záležitost ze staré školy. Hodinu trénujete armádu, aby pak během 5 minut lehla pod šrapnely nepřátelských děl. ;-DR^

11.10.2016 14:39
Foto

J89a87k34u18b 49Z62e63m70á98n16e47k 2694293661958

Takže vlastně vzali jedničku, dali do ní víc chyb a při snaze o hnusné 3D zobrazení je někdo ne úplně hned, ale přeci jen ještě celkem zavčasu, praštil klávesnicí po hlavě.

10.10.2016 12:19
Foto

P17a53v50e63l 39T48a81š62e14k 3547833362634

Taky se divím, že všichni tu grafiku chválí. Vždyť ta stará 2D grafika byla mnohem hezčí. Ještě hezčí byla u druhého dílu a u American Conquestu.

15.10.2016 20:54
Foto

V85á57c26l63a58v 25C32h50a79r45v28á37t 9118964225889

Ahoj, to vypadá dobře a českou lokalizaci bych rád vyzkoušel. Jen ji nikde v obchodech nevidím. Víte, kde se to dá koupit ? Díky.

10.10.2016 9:11
Foto

J45i84ř54í 43Ř15e88h58o41ř 9118708506168

steam http://store.steampowered.com/app/333420/

10.10.2016 10:20
Foto

V71á14c93l77a37v 17C22h58a31r15v70á50t 9728614375189

paráda, děkuji :-)

10.10.2016 10:39
Foto

J32i35ř37í 51J68u73ř67i68c38a 2918573961

Po přečtení této recenze sem napíšete, že to vypadá dobře??? Vy jste masochista? ;)

10.10.2016 11:00
Foto

J97i83ř61í 87Ř73e26h78o74ř 9508498106938

v recenzi musí zmínit i nedostatky, ale původní cossacks měli ty stejné vady a přesto je mnozí z nás s oblibou hráli. Horší než zmíněné nedostatky je návrat k AoE stylu, který dnes spousta lidí vnímá přežitě včetně třeba mě. Pouze starcraft šílenci se toho drží. Styl total war je mnohem lepší.

10.10.2016 11:09
Foto

J83a63k66u39b 24M14a69t52o61u50š 3195752422983

Tak dle recenze jsem nabyl dojmu že jde o hybrid AoE a Total war. Jinak AoE styl má i výhody kdy si můžu navolit velikost armády.

10.10.2016 11:45
Foto

J47i96ř46í 35Ř49e44h58o25ř 9598468536828

ani bych neřekl že je to hybrid. Společné to má jen obří armády. Styl hraní je úplně někde jinde. A to i styl hraní těch bitev.

10.10.2016 13:02
Foto

K75a56r82e61l 66U81r35b43a67n 2144164371549

Z total war to nemá nic společného, je to čistá realtime strategie typu AoE. Určitě bych vyzdvihl grafickou stránku a hudební doprovod. Rachot děl puštěný naplno vás ohluší a sousedi budou sbírat spadané věci z polic. R^

Hra je zatím malinko neodladěná občas padá, ale opravné peče jsou vydávané a je to lepší a lepší.

14.10.2016 10:28
Foto

V34á31c14l45a57v 74C85h54a74r78v80á38t 9258104645449

Tak trochu jsem. ;-D A taky stará škola. AoE, CaC...a dnes těch klasických strategií moc nevychází. ;-(

10.10.2016 12:24

ANALÝZA: Proč Čína v boji s covidem uspěla a Západ se zmítá v chaosu

Premium Zatímco Západ se potýká s druhou vlnou koronaviru, východoasijské země dokázaly virus porazit. Proč tomu tak je? Nejde...

Jsme rozvedení. Ještě nevím, zda se vrátím k dívčímu jménu, říká Koukalová

Premium Nepochopení, odsouzení. Konec vrcholové sportovní kariéry. Hledání práce. A ještě rozvod. Gabriela Koukalová (30) má za...

Dlouhodobý test Mazdy: karoserie se nám rozpadala před očima

Premium Historie provozu této Mazdy sice dokládá, že prevence se vyplatí, ale některé chyby výrobce se napravit nedají....