- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ten kapr ještě mele hubou a týpek ho řeže.
A nadpi jak něžně zabít kapra. Jsem blbej a něco mi uniká?
se někdy stavte v Rybničním hospodářství v Lázních Bohdaneč..a podívejte se,jak zabít,očistit,vykuchat,naporcovat rybu..to je koncert..kam se Hrachový hrabe!
Soutěžící se vybírali podle nějakých kvót? Černoška, lesba, trans cosik...Ale zabít kapra je pro "profesionální" kuchaře nepřekonatelný problém, mimochodem nevím, jestli to přijde jen mně, ale ta černoška má krajně nepříjemný hlas...
Těch ryb mi bylo líto, nedalo se na to koukat, jak je tam soutěžící trápí.
Kdysi mě to bavilo, teď už to nesleduji a ani to neplánuji. Ale jsem docela v šoku, jak tam mají všichni problémy zabít kapra. To chtějí vařit a zároveň se štítit krve a masa? To je slušnej materiál...
Ona ta soutěž není jen o tom,že tam lidi přijdou ukázat co umí ale zároveň se během soutěže spousty věcí učí. V mezičase navštěvují různé kurzy a prakticky nemají moc volného času. Souhlasím ale s vámi, že už to začíná být poněkud okoukané. Koukám na to už jen proto, že koukám prostě na všechny pořady o vaření. Dobré i špatné. Z každého si člověk může vzít ponaučení. Z dobrého pořadu se naučíte, jak se to dělá a ze špatného pořadu se naučíte, jak se to nedělá 😀. Koukám klidně i na Babicu se Sapíkem. Ty jejich pokrmy jsou teda občas bizár ale člověk se aspoň zasměje. Beru to s nadhledem a z každého pořadu si člověk něco vezme....