Diskuze

Nejen buřty můžete udělat na pivu. Zkuste to na grilu s bůčkem a krkovicí

Buřty na pivu zná každý. V dnešním dílu grilovací akademie si na grilu uděláme jejich nepříliš známou variantu s bůčkem a krkovicí zauzenými v grilu a na černém pivu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D12e79n38i14s 74H66u27m43l

4. 3. 2023 10:27

jesteze mame internet a vyrobce musi uvadet obsah (co maji vsichni s tim cukrem?):

INGREDIENTS & ALLERGENS: brown sugar, sugar, salt, paprika, spices including chili pepper, evaporated cane juice, dehydrated garlic & orange peel, onion powder, monosodium glutamate, MUSTARD flour, extractives of paprika (colour), dill weed, turmeric (colour), natural flavour.

0 0
možnosti

zkusím, ale dát mi do receptu v rámci reklamy nějaký předmíchaný koření - bože kriste, tak snad to má složení ne?

podmínka receptu, běž si koupit koření, kdo ví kam

3 0
možnosti

D91e78n91i78s 85H48u17m29l

4. 3. 2023 6:11

Sice reklama ale fajn. Grilovaci koreni neni zadna veda, aby si ho clovek nenamichal sam. Ta oddelena kuze opecena do krupava je nakonec to nejlepsi (a velmi zdrava diky kolagenu!)V

0 0
možnosti