Kristina Nemčková od roku 2023 pracuje v michelinské restauraci Geranium v dánské Kodani na pozici sous-chef. (12. dubna) | foto: Jakub Stadler, MAFRA

V kuchyni jsem i brečela, ale zocelilo mě to, říká kuchařka Nemčková

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Vždy ji bavilo vařit. A od vítězství v MasterChefu se odrazila do nejlepších restaurací ve Velké Británii i Dánsku. „Pracujete i šestnáct hodin šest dní v týdnu,“ říká v rozhovoru pro iDNES.cz Kristína Nemčková.
Hovory na talíři

V osmi pekla Kristína Nemčková narozeninové dorty či svíčkovou Wellington. V sedmnácti vyhrála kuchařskou soutěž MasterChef. O rok později vydala kuchařskou knihu a rozhodla se vystudovat prestižní kuchařskou školu Le Cordon Bleu v Londýně. Svůj kuchařský um uplatňuje v michelinských restauracích. První zkušenosti získala v Británii a nyní je rozvíjí v Dánsku. Ale občas se stane i nehoda.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se