- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ilustrační snímek | foto: Ota Bartovský, MAFRA
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
„Ovocné destiláty jsou super, v tom jsme, z toho, co jsem viděl, nejlepší na světě. Ale teď se trend hodně posouvá do českých whisek, což je punc kvality destilatérství v Česku. Prémiové lihovarnictví se musí vyvinout a nespoléhat se jen na zahraničí,“ uvádí Pavel Švarc s tím, že není třeba si dávat každé Vánoce láhev Tullamorky, ale je možné vyzkoušet i něco českého a originálního, za podobnou cenu. Sám po odchodu ze Stocku, výrobce tradičního fernetu či tuzemáků, buduje e-shop destilerka.cz s lihovinami čistě z domácí produkce.
Připojte se ještě dnes a získejte: