- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Šéfkuchař Radovan Zajíček | foto: Patrik Uhlíř, MAFRA
Celý článek jen pro členy
Chcete číst prémiové texty bez omezení?
V kuchyni v brněnském hotelu Courtyard by Marriott zní hlavně angličtina, ačkoliv jejím šéfkuchařem je Brňan Radovan Zajíček. Vaří tu totiž lidé z nejrůznějších zemí a potřebují se domluvit. A vzhledem k tomu, že za minulý rok byl Zajíček vyhodnocený jako nejlepší evropský šéfkuchař v klání více než 900 hotelů řetězce Marriott, zdá se, že se to daří. Jeho cesta do Brna ale nebyla přímá. Vedla přes Anglii, Francii, Kanárské ostrovy a Rakousko. A hlavně přes oceán, protože sedm let pracoval na zaoceánských výletních lodích.
Připojte se ještě dnes a získejte: