Diskuze

Rusko vyztuží západní hranici, bojí se Polska. To posílá další síly k Bělorusku

Rusko posílí vojska rozmístěná u své západní hranice, uvedl jeho ministr obrany Sergej Šojgu, podle něhož několikanásobně vzrostly hrozby pro ruskou bezpečnost na západě a severozápadě země, konkrétně z Polska a Finska. Varšava vyšle na hranice s Běloruskem dalších 2000 vojáků kvůli obavám z migrantů a ruské žoldnéřské Wagnerovy vojenské skupiny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale no tak soudruzi ... chcete být v Berlíne, v Praze, ve Varšavě a bojíte se nějakého Polska?

6 0
možnosti
AP

Však tak jste to chtěli né? Proč si s tím jako velmoc děláte starosti když máte nejmocnější armádu světa nebo že by i galaxie?

5 0
možnosti
MH

At si Voloda zahraje HOI4 a bude spokojen

1 0
možnosti
RM

Jeho propagangisti v tom jedou na 100%.

0 0
možnosti
OB

Můžeme být rádi, i když to někteří jistě obrečí, že když se opět vztyčují ploty s ostnatého drátu, je Česko tentokrát na té svobodnější straně.

16 1
možnosti
Foto

Vždyť si sami rozšířili hranice s NATO napadením Ukrajiny o finské hranice a z Baltu se stalo vnitrozemské moře NATO. A teď se boji Poláků s kterými ani nesousedí. To je vážně parta k pohledání.

15 1
možnosti
ČS

Kaliningradská oblast Ruska s Polskem sousedí.

1 0
možnosti
VH

„Značnou hrozbu představuje militarizace Polska, které se stalo hlavním nástrojem protiruské politiky USA.“

..takže rusák útočí na všechny okolo, ale hrozbou je Polsko a protiruská politika.

Rusáci jsou opravdu jako nevychovaný spratek na pískovišti, který bije menší děti a pak si stěžuje, když se nikdo s ním nikdo nechce kamarádit a větší děti před jeho útoky brání ty menší.

Rusko by mělo být nadlouho izolováno od civilzovaného světa.

8 1
možnosti
JP

Rusi komedianti za posledných 50-60 rokov okupovali prakticky všetky okolité národy, Česko, Slovensko, Maďarsko, Gruzínsko, Čečensko, Arménsko atď.... zabili tisíce ľudí, detí a napriek tomu, že páchajú zlo všade kam prídu, stále obviňujú všetkých naokolo, že to vlastne ich chcú okupovať... Konečne narazili na krajinu, ktorá sa nezľakla a bráni svoju slobodu a nezávislosť! A najväčšia krajina na svete sa bojí, že ju rozoberú trpaslíci! To je už riadna diagnóza...psychotickí ukrivdení blázni!

15 0
možnosti

Vidím, že k takové RuSSácké hlouposti se nevyjadřují ani jejich adoranti...

11 0
možnosti
PH

Rusko se bojí Polska? To je těch dobrých zpráv dnes docela dost ... sklad pyrotechniky ve fabrice na optiku, Rus se bojí Poláka ... to by šlo ...

11 0
možnosti
JC

J70a11n 96C81e90p19e48k

9. 8. 2023 16:17

ojgu. Údajná militarizace se podle něj projevuje nejenom posilováním armády, ale také nákupy zbraní z USA, Británie a Jižní Koreje.

No ty asiate zas žebráš o zbraně v Severní Korei, Číně a Íránu.

9 0
možnosti