Nebyla jsem důvodem rozvodu Ondřeje a Taťány, odmítá Písařovicová

  • 63
Modelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová potvrdila, že vztah jejího bývalého manžela Ondřeje Gregora Brzobohatého a Daniely Písařovicové trvá už přibližně půl roku. Moderátorka ani hudebník informaci nepotvrdili, ale ani nevyvrátili.

„Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct?“ vyjádřila se Taťána Kuchařová pro pořad Showtime ohledně spekulací kolem vztahu jejího bývalého manžela Ondřeje Gregora Brzobohatého a moderátorky Daniely Písařovicové.

„Opět to jen potvrzuje vše, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to. Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,“ dodala modelka, která exmanžela nedávno v jednom z rozhovorů nazvala patologickým lhářem.

Bývalá moderátorka České televize se k celé kauze nechtěla vyjadřovat. Nakonec okomentovala spekulace bulváru, týkající se jejího vztahu s Brzobohatým a toho, že možná rozbila spokojené manželství. 

„Nebyla jsem důvodem krize, či nakonec rozvodu Ondřeje a Taťány. Proto mi přijde nepatřičné, abych se k tomu jakkoliv vyjadřovala,“ řekla v úterý odpoledne pro Extra.cz Daniela Písařovicová, která je podle Kuchařové ve vztahu s Brzobohatým už přibližně půl roku.

Ondřej Gregor Brzobohatý sdílel v pondělí večer po odvysílání pořadu na Instagramu citát Arthura Millera. „Najít krásu ve smutku, naději ve ztrátě a důstojnost v prohře. V tom je skutečné umění života“.  U příspěvku záměrně nepovolil možnost přidávání komentářů.

Daniela Písařovicová a Taťána Kuchařová (2013)

„Já na to nebudu odpovídat a nebudu přikládat jakýmkoli polínkem do bulvárního ohně,“ reagoval Brzobohatý na přímý dotaz, zda chodí s bývalou moderátorkou České televize.

Stejně tak se k jejich vztahu odmítla vyjádřit i Písařovicová. „Já se o tom vůbec nechci bavit. Dělala jsem to tak i v předchozích případech, že jsem si tak chránila soukromí. Tak já bych to nechala bez odpovědi,“ řekla.

Po tanečnici chodí Brzobohatý s moderátorkou Písařovicovou, spekuluje bulvár

„Máme vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý sám,“ oznámil loni koncem prosince Ondřej Gregor Brzobohatý a potvrdil zprávy o krizi a blížícím se konci manželství. 

Miss World 2006 Taťána Gregor Brzobohatá a hudebník, producent a herec Ondřej Gregor Brzobohatý se dali dohromady v roce 2013, o tři roky později se vzali. V roce 2020 si dokonce zopakovali manželský slib.

Loni se spolu na sociálních sítích ukázali naposledy počátkem června, kdy propagovali modelčinu knižní prvotinu nazvanou Pokračování příště. Dovolenou u moře pak strávila Brzobohatá s kamarádkou a na společenských akcích se manželé na podzim ukazovali každý zvlášť.

Ondřej Gregor Brzobohatý byl v minulosti čtyři a půl roku ženatý s produkční a bývalou PR manažerkou televize Nova Johanou Indrákovou (41), nyní Arletovou. Rozvod přiznal hudebník v březnu 2013.

Daniela Písařovicová své partnery v médiích neukazuje a své vztahy tají. V minulosti dlouhé roky opakovaně tvrdila, že stále nenarazila na toho pravého. 

Jen čas ukáže, zda s Gregorem Brzobohatým jde o opravdový vztah, či jen podařené PR. Písařovicová se totiž brzy objeví v pořadu Inkognito, kde bude bavit diváky právě po Ondřejově boku.

27. září 2021