Jordan Haj a Emma Smetana na party na filmovém festivalu (Karlovy Vary, 4....

Jordan Haj a Emma Smetana na party na filmovém festivalu (Karlovy Vary, 4. července 2023) | foto: Tilen Vajt / Pavel DvořákExpres.cz

Emma Smetana a Jordan Haj ve Varech provokují. Svlékli se pro Esquire

  • 129
Emma Smetana (35) a Jordan Haj (34) mají na karlovarském filmovém festivalu napilno. Kromě moderování a vystupování si ovšem udělali čas i na focení pro magazín Esquire. Dvojice, která ráda provokuje, se nechala vyfotit nahá.

Moderátorka a zpěvačka se svým partnerem zapózovali před fotoaparátem Benedikta Renče, který v Karlových Varech pro magazín Esquire fotí všechny známé tváře. Před objektivem měl české umělce i zahraniční hvězdy festivalu.

Na jednom černobílém snímku dvojice leží na posteli, na druhém si nahá Emma Smetana zakrývá poprsí a Jordan Haj sedí na okraji postele. Na dalším záběru zpěvák leží s překříženýma rukama za hlavou.

@emmasmetana_music & @jordanhaj

#EsquireCzech #Kviff #Kviff57 #EsquireStudio #ManAtHisBest #EsquireMagazine

6. července 2023 v 18:33, příspěvek archivován: 6. července 2023 v 22:24

Jordan Haj se o rozruch na karlovarském filmovém festivalu postaral i loni. S producentem Jakubem Strachem, který je známý jako NobodyListen, se odvázali při focení a natáčení magazínu pro muže v Esquire Studiu. Jejich fanoušci na sociálních sítích sdíleli video, na kterém se oba líbají. Jak později oba vysvětlili, pokusili se zrekonstruovat ikonickou scénu z filmu Drive s Ryanem Goslingem a Carey Mulliganovou za tónů skladby Nightcall od Kavinského.

6. července 2022