Boris Johnson a Boris Kollár

Boris Johnson a Boris Kollár | foto: Koláž iDNES.cz

Plodní Borisové. Johnson má osmé dítě, Kollár se dočkal třináctého potomka

  • 16
Britský expremiér Boris Johnson (59) i šéf slovenského parlamentu Boris Kollár (57) mají důvod k radosti. Oba se opět stali tatínky. Britskému politikovi porodila třetí manželka dalšího syna, slovenský politik má dalšího potomka s jedenáctou partnerkou.

Manželka Borise Johnsona Carrie (35) se s rodinnou novinkou pochlubila na sociálních sítích. Syn dostal jméno Frank Alfred Odysseus. „Frankieho týden. Vítej na světě, Franku Alfrede Odyssee Johnsone narozený 5. července v 9:15. (Uhodnete, které jméno vybral manžel?!),“ napsala na Instagramu novopečená maminka, která má s Borisem Johnsonem ještě dceru Wilfred (3) a osmnáctiměsíčního syna Romyho.

Boris Johnson má s druhou manželkou Marinou Wheelerovou, kterou si vzal v roce 1993 a rozvedli se v roce 2020, čtyři děti – Laru Lettice (26), Mila Arthura (24), Cassii Peaches (22) a Theodora Apolla (20). Další, nemanželskou dceru Stephanii (13) má s uměleckou poradkyní Helen Macintyreovou.

S první manželkou, novinářkou Allegrou Mostyn-Owenovou, kterou si Johnson vzal v roce 1987 a rozvedl se s ní v roce 1993, děti neměl.

Třináct dětí s jedenácti ženami

Předseda slovenského parlamentu a šéf strany Sme rodina Boris Kollár má potomků více. Momentálně je jich třináct. Posledního syna mu porodila aktuální přítelkyně Laura Vizváryová (28). Majitelka obchodu v bratislavském Starém městě a účastnice X-Faktoru má z předchozího vztahu ještě šestiletého syna Petra.

Dostala pár facek. Šéf slovenského parlamentu přiznal násilí na ženě

Bývalá plavkyně Barbora Richterová (34) Kollárovi loni porodila dvanácté dítě Arona a mají spolu ještě syna Artura (11). Právě tato partnerka politika obvinila, že ji v roce 2012 ve své vile v Miami uhodil.

Kollár má nejstarší dceru Alexandru (21) s právničkou Stankou Horňákovou. Matkou druhé dcery Natálie (21) je náhradnice ze soutěže krásy Ivana Barnová. Třetí dceru Ester (19) má s Petrou Krištúfkovou, která sedí v parlamentu za stranu Sme rodina.

Syna Šimona Heliodora (14) má s bývalou přítelkyní tenisty Dominika Hrbatého Martinou Štofaníkovou. S playmate Andreou Heringhovou-Kanasovou má dceru Saru Zoe (12) a syna Borise (10). Další dceru Zairu (9) má s účastnicí soutěží Miss a fitnesskou Monikou Ostrihoňovou. Syna Christiana Alexandera (7) má s tanečnicí Paule Simoes. Syna Alexandera Jána (6) porodila účastnice SuperStar Barbora Balúchová a syna Markuse (3) má ze vztahu s brunetkou Miriam.

Miliardář Boris Kollár, který o svých dětech moc nemluví, má podle některých slovenských médií dokonce dětí patnáct.