Anthony Delon a Alain Delon na pohřbu Jean-Paul Belmonda (Paříž, 10. září 2021)

Anthony Delon a Alain Delon na pohřbu Jean-Paul Belmonda (Paříž, 10. září 2021) | foto: AP

Byli jsme milenci, neplatil mi, říká žena. Podle dětí omezovala Delona

  • 4
Žena, která podle dětí Alaina Delona omezovala jejich otce, odmítá veškerá nařčení. Hiromi Rollinová v právních dokumentech tvrdí, že hercovy děti jednají s cílem zajistit si jeho dědictví. Odmítla také, aby byla označována za společnici. S Delonem v posledních desetiletích udržovala milenecký vztah.

„Od roku 2006 Rollinová žila v (hercově) bydlišti v Douchy. Od té doby žili společně a sdíleli partnerský život až do 5. července, kdy byla z tohoto bydliště vystěhována,“ stojí v dokumentu, který její advokát předložil státním zástupcům.

Podle právníka žena po vynuceném odchodu získala nazpět pouze část svých věcí, které měla v domě. Rollinová tvrdí, že měla s Delonem milenecký vztah a nebyla placená za to, aby mu dělala společnost.

Obtěžuje ho a odřízla jej od světa, stěžují si děti Delona na jeho společnici

Děti francouzské filmové legendy podaly na začátku července na ženu oznámení. Podle nich Rollinová omezovala Delona na osobní svobodě. Tvrdí také, že se ho Rollinová snažila odstřihnout od kontaktů s rodinou a blízkými.

Rollinová v dokumentu, který sepsal její advokát, uvedla, že měla od začátku s hercovými dětmi komplikované vztahy. Jednají podle ní s cílem zajistit si celé hercovo dědictví. Prokuratura na základě dvou podání začala vyšetřovat Rollinovou a uvedla, že k oznámením se přidal i samotný sedmaosmdesátiletý Delon.

,
Témata: Alain Delon, vztah