Princ William, vévodkyně Kate a jejich děti princezna Charlotte, princ Louis a...

Princ William, vévodkyně Kate a jejich děti princezna Charlotte, princ Louis a princ George na snímku z Jordánska, který rodina vybrala na vánoční pozdrav. (2021) | foto: AP

William a Kate zveřejnili vánoční přání. Fotka vznikla v Jordánsku

  • 56
Vévoda (39) a vévodkyně (39) z Cambridge popřáli svým příznivcům krásné svátky a jako tradičně s předstihem zveřejnili snímek, který vybrali na letošní vánoční přání. Fotografie vznikla na dovolené v Jordánsku.

Na fotografii William a Kate pózují se všemi třemi dětmi, princem Georgem (8), princeznou Charlotte (6) a nejmladším princem Louisem (3) sladěni do khaki a modré barvy. 

„S radostí sdílíme nový snímek rodiny, který se objeví na letošním vánočním přání,“ uvedli princ William a vévodkyně Kate na svém Instagramu a přidali emotikon ozdobeného stromku.

Loňský vánoční pozdrav britské královské rodiny vznikl na jejich panství Anmer Hall v Norfolku, na tom letošním panuje letní atmosféra, byl totiž pořízen během dovolené v Jordánsku.

Tato blízkovýchodní země má pro královský pár symbolický význam. Kate Middleton v hlavním městě Ammánu strávila v osmdesátých letech část dětství, když její otec pracoval pro společnost British Airways. 

Princ Charles a vévodkyně Camilla na snímku z Ascotu, který vybrali na vánoční pozdrav (2021)

Jordánské hášimovské království navštívil princ William i v roce 2018. S korunním princem Husajnem bin Abdalláhem se podívali na fotbalový zápas Anglie s Panamou a v antickém městě Džeraš na něj čekalo překvapení, a to právě v podobě fotky z dětství jeho manželky Kate.

Snímek, který poslouží jako vánoční přání, zveřejnili také následník trůnu princ Charles s manželkou Camillou. Fotograf Sam Hussein je zachytil v červnu na dostizích v Ascotu. Charles, který má na hlavě cylindr a na obličeji roušku, pomáhá Camille nasadit její roušku barevně sladěnou se světlými šaty.