Whitney Houstonová čeká druhé dítě

  • 2
Přátelé soulové a popové černošské hvězdy Whitney Houstonové jsou spíše znepokojeni než potěšeni skutečností, že je těhotná. Vzhledem k jejímu dlouhodobému užívání drog se totiž obávají nejen o zdraví budoucího dítěte, ale i devětatřicetileté Whitney.

Zpěvaččino těhotenství vyšlo najevo, když před několika dny vystoupila se svým manželem, rapperem a producentem Bobby Brownem v televizní show Diva Duets. Na první pohled bylo patrné, jak se jí zaobluje bříško.

Whitney, matka desetileté dcery Bobbi Kristiny, prý toužila po druhém dítěti několik let, ale stále se jí nedařilo otěhotnět kvůli stálým zdravotním problémům, majícím svůj původ v dlouholetém požívání drog.

Zpěvačka se sice snažila od drog osvobodit, ale zase se k nim vrátila. Neblahou roli v tom téměř vždy sehrál její manžel, také narkoman.

Nepřetržité domácí hádky, snad dokonce spojené s fyzickým násilím, a náklonnost hvězdného páru k drogám jsou v Hollywoodu stejně známé jako jejich hity. Pilně se o to starají novináři, kteří neopominou zaznamenat všechny problémy, které mají už delší dobu oba manželé s drogami a následně s policií.

Whitney Houstonová

Whitney Houstonová

Whitney Houston: Just Whitney - obal alba.

Izraelský premiér Ariel Šaron si udělal čas na schůzku s americkou zpěvačkou Whitney Houstonovou, která chce v Izraeli načerpat inspiraci pro připravované vánoční album.

Whitney Houstonová