Diskuze

Proměny v Tváři: Badinková nadchla jako Edith Piaf a je ve finále

Michaela Badinková, Eva Burešová, Tereza Mašková a Patrik Děrgel, to je čtveřice soutěžících, která postupuje do finále show Tvoje tvář má známý hlas. Kromě finalistů diváci viděli i Jana Révaie, Roberta Jaškówa, Vojtu Drahokoupila a Jitku Schneiderovou, kteří se jako každý týden představili v rolích osobností populární hudby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZT

Ano. Jsou lidé, kteří se na tento pořad dívají rádi a dobrovolně. Zajímá je, jak se herci a zpěváci popasují s jinou osobou - zpěvákem. A navíc, je to ukázka práce maskérů....

6 5
možnosti
RB

Ano,

jsou lidé, kteří mají chudý a nudný život a proto se dívají na nudné, bezduché, stupidní pořady.

Vlastně ti lidé za to nemůžou, já to chápu.

3 15
možnosti
PK

A pak jsou lidé, kteří mají chudý a nudný život a proto se realizují v diskusích pod takovými pořady a dělají ze sebe něco lepšího. Buďme na ně hodní a tolerujme je, ubožáky, je to zřejmě jejich jediná radost v životě.

Vlastně ti lidé za to nemůžou, já to chápu, je to těžké být v životě naprostý loser, tak holt alespoň jednou za týden se ze sebe snaží udělat něco víc než ubohou a trapnou nulu.

19 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
DB

Ano. A jsou lidé, kteří jsou tak na výši, že je přízemní a primitivní zábava vůbec neoslovuje, ale jejich příspěvky lze s železnou pravidelností nalézt pod každým článkem v rubrice Revue, kde vyjadřují svůj úžas na ubohostí ostatních, ne tak kultivovaných lidí. Trochu si tak zamasturbují a je jim zase chvíli dobře, protože si říkají, jak to těm hlupákům nandali, ale dlouho jim ten pocit nadřazenosti nevydrží a musí to udělat zas. A zas a zas. Nemůžou si pomoct.

6 0
možnosti