Španělská princezna Letizia a herec Antonio Banderas

Španělská princezna Letizia a herec Antonio Banderas | foto: Profimedia.cz

Španělská princezna Letizia je děsně hubená, spekulace o nemoci popírá

  • 0
Od té doby, co se Letizia v roce 2004 provdala do královské rodiny, pořád hubne. Už před šesti lety se objevilo podezření, že trpí anorexií. Královský palác to ale tenkrát popřel. Na slavnostním obědě, kde byl i herec Antonio Banderas s manželkou, španělská princezna znovu ukázala svoji až nezdravě hubenou postavu.

Španělský královský pár hostil katarského šejka Hamada bin Khalifa Al-Thaniho a jeho ženu. Na slavnostní oběd byli pozvání hosté a mezi nimi i herec Antonio Banderas s manželkou Melanií Griffithovou. Při zdravení s princeznou Letizií bylo vidět, jak je manželka následníka trůnu hrozně hubená. Královský dvůr ale přesto už několik let vehementně odmítá podezření, že by princezna trpěla anorexií.

Kate Middletonová extrémně zhubla

Vyhublost v královských rodech je ale stále častější. Budoucí manželka britského prince Williama Kate Middletonová překvapila před pár dny prodavače extrémně štíhlou postavou.

"Bože, je tak vychrtlá. Shodila hrozně moc. Ale byla okouzlující, velmi zdvořilá," řekla deníku Daily Mail prodavačka. Budoucí členka královské rodiny zhubla o dvě velikosti a museli jí dokonce zmenšovat snubní prsten po princezně Dianě. Právě Williamova matka trpěla bulimií.

Princezna Diana a princ Charles se svým prvorozeným synem Williamem. (27. července 1982)

Švédská princezna Victoria

Císařovna Sissi

Problémy s příjmem potravy měla i švédská princezna Victoria a královský palác to oficiálně přiznal v roce 1996. Ale údajně první královskou anorektičkou byla císařovna Sissi. S výškou 172 centimetrů prý nevážila víc než 52 kilogramů, pořád cvičila a snažila se zhubnout.


Britská královská rodina