Diskuze

Sarah Fergusonová přiznala, že po rozvodu pomýšlela i na sebevraždu

Vévodkyně z Yorku Sarah Fergusonová (58) přiznala, že pomáhat dětem jí v temných chvílích, které zažívala po rozvodu s manželem, zachránilo před sebevraždou. Promluvila i o svém kontroverzním rozhodnutí z minulosti, díky kterému se stala lepší matkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

To chce tvrdit, že v 92 v Polsku nebyly ani jehly?

3 0
možnosti
MT

Co jsou tohle za kecy. Nerikam, ze v Polsku roku 92 byl blahobyt, ale delat z nich bananovou republiku je hodne pres caru. Pry ze ji odrazovali, jak kdyby mela jet do Asie mezi lidojedy. Fakt neuveritelne.

5 1
možnosti
MM

zapominas ze to bylo kratce po rozpadu koministickeho rezimu a v Polsku porad jeste fungovalo prevazne komunisticke hospodarstvi se vsemi nedostatky. Ceskoslovensko bylo v 1992 take politicky o kus napred pred Polskem, Madarskem, natoz Balkanem, hlavne diky Havlovi, ktery byl na zapade podstatne vic znam a respektovan, nez prezidenti ostatnich vychodnich statu. Ceskoslovensko bylo videno jako progresivni stat, navstevovano prednimi politiky a prominentnimi osobami. George Bush v 1990, prince Charles & Diana v 1991. Ostatni vychodni staty byly stale brany jak vice zaostale.

0 1
možnosti