Princ Harry s bývalou přítelkyní Chelsy

Princ Harry s bývalou přítelkyní Chelsy | foto: ČTK

Princ Harry se vrací k expřítelkyni Chelsy Davy

  • 4
Princ Harry kráčí ve šlépějích bratra Williama a vrací se ke své bývalé lásce Chelsy Davy. Zatímco starší sourozenec si dal ve vztahu s Kate Middeltonovou jen krátkou pauzu, Harrymu trvalo devět měsíců, než si uvědomil, že africkou rodačku stále miluje.

Z rozchodu s Davy byl prý britský monarcha zdrcený a zapomenout na lásku mu nepomohla ani Natalia Imbrugliová, s níž krátce randil. „Harry a Chelsy jsou zpátky v tom, ale zatím nechtějí nic uspěchat. Chtějí v tom pokračovat velmi pomalu a jsou rozhodnuti všechno zatím držet v tajnosti. Zvláště Chelsy, když je s Harrym, velmi těžce nese zájem médií,“ uvedl zdroj blízký princovi pro britský Daily Mail.

Dcera zimbabwského multimilionáře, která studuje na univerzitě v severoanglickém Leedsu, proto nechce o jejich návratu zatím mluvit. „Nechtějí pociťovat žádný tlak a stres a rozhodli se, že všechno si zatím nechají pro sebe. Ale pořád se velmi silně fyzicky přitahují a Harry taky Chelsy přiznal, že od rozchodu s ní nepotkal žádnou, která by ho tak zajímala,“ dodal zdroj.

Princ Harry s (ex)přítelkyní Chelsy

Pětiletý vztah čtyřiadvacetiletého Harryho a o rok mladší Chelsy prošel už v minulosti několika krizemi. Davy dala třeba předloni princi vale, když se nedostavil na oslavu jejích narozenin. Harry se místo toho zajel podívat do Paříže na finále světového poháru v ragby. Později se navíc na veřejnosti objevily fotky z bujarého večírku s ragbisty, na kterých princ pil vodku přímo z lahve. Ještě dříve hrozil rozchod slavného páru, když byly zveřejněny fotografie, na nichž během vojenského cvičení v Kanadě princ laškuje se skrovně oděnými barmankami. V obou případech se ale pár zase usmířil.


Britská královská rodina