Diskuze

Muzikál o Spice Girls neuspěl, ve West Endu skončí se ztrátou

Muzikál Viva Forever! o skupině Spice Girls ohlašovali producenti s velkou pompou. Skutečné "spajsky" si vybraly své představitelky a sešly se na slavnostní premiéře. Diváci však o muzikál zájem neprojevili, a tak předčasně končí s velkou ztrátou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Proč celou dobu postávala Victoria uraženě bokem a zbylé 4 se lochčily a užívaly si tehdejší premiéru bez ní?

0 0
možnosti
Foto

J62i69ř14í 41V97l88h43a

3. 5. 2013 10:13

No nevím jestli bych šel na muzikál, kde 4 kozy popsají po podiu a jsou jako happy, když víme, že to jsou slepičky co si pořád vjížděly do vlasů. Pokud tam nebyly scény kde se perou v bahně, pak chápu, že to uspěch nemělo, protože na jejich skladbách vystavět duchaplný příběh asi nejde.

0 0
možnosti
ZS

V tom muzikálu Spice Girls nehrajou.

0 0
možnosti
RK

Nevím jestli je to šťastné téma. V době kdy se lidé namlsali muzikály jako Mamma Mia, nebo Let It Be, není moudré přistoupit k takové látce. Toho o skupinách začíná být poněkud moc a ne každý "příběh" si to zaslouží.

0 0
možnosti
ZS

On to nebyl špatný nápad...ani načasování nikdo původně nepodcenil. Bylo to připraveno už před x lety, kdy to ještě mohlo být dost úspěšné. Kvůli různým tahanicím mezi samotnými Spice Girls se to celý natáhlo o strašně dlouhou dobu. Teď už nikdo ani žádný úspěch nečekal, spíš se to už muselo dodělat.

0 0
možnosti
ZS

Čert vem Spice Girls, ale napsala to Jennifer Saunders a věnovala tomu asi deset let. Chudák pani. No...ne vždycky se zadaří.

5 0
možnosti