Diskuze

Ve škole dělával opičky, v pubertě zvážněl, říká o novináři Dolanském maminka

Novinář Lukáš Dolanský (46) je před kamerou vždy švihácky oblečen. V letech 2018 až 2022 byl zahraničním zpravodajem České televize v Bruselu, od srpna 2022 přesídlil do Londýna. Nejen o životě tam promluvil v rozhovoru pro Magazín DNES. Jeho maminka Nora Dolanská (72) zase prozradila, jak syna zocelila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Opět další pan chytrej ́’; který počesku ví všechno a žije v cizině za peníze českých daňových poplatníků. Britské veřejné zdravotnictví - NHS - je postavené na solidaritě všech, kteří platí daně a přispívají na sociální a zdravotní pojištění, mají NIN - ‘National Insurance Number.’ Žádné zdravotní pojišťovny jako v Česku tady neexistují. Když jsem měl na nose karcinom vypáleny sluncem z pobytu na Gibraltaru, stačila jedna konzultace s doktorem (GP), který všechno zařídil ve fakultní nemocnici Chelsea & Westminster Hospital, kde mi ihned kontaktovali přes mobil a e-mail a odoperovali v řádu několika dní. Žádné čekání, doklady, doprošování se a žádné otázky nebo předkládání pojištěnecke nebo bankovní karty. Zcela soukromý sektor zdravotnictví, a tudíž placený, je stomatologie. Žádné čekání jen to stojí peníze jako u nás doma v Česku, ale pokud jde o urgentní případy, řeší to pohotovost a bezplatně. Stejně i s ucpaným odpadem v koupelně. Stačilo večer zavolat do firmy a druhý den hned ráno přišel instalatér a odpady pročistil a bez peněz. To řeší majitel domů (Housing Association ). Atd. Jen další namyšlenej kecálista z ČT. Jak jinak.

0 0
možnosti
FK

Dělal taky v MF Dnes.

0 0
možnosti
DH

D77e42n48i52s 72H88u64m14l

8. 10. 2023 16:41

Ma pravdu, mam Britanii moc rad, vcetne jidla a pocasi. Ale britske verejne zdravotnictvi je skutecne nejhorsi v Evrope, ono totiz ani evropsky nevypada. Soukrome uz je o necem jinem.

0 0
možnosti