Diskuze

Móda z Oscarů: Odvážné výstřihy, temná Eilish i Stewartová v šortkách

I na letošní udílení Oscarů vynesli dámy a pánové šaty od známých módních návrhářů. Nechyběly značky Gucci, Valentino, Chanel či Louis Vuitton. Billie Eilish zvolila černou, sestry Williamsovy odvážné výstřihy, Kristen Stewartová překvapila šortkami a Anthony Hopkins se ženou se rozhodli pro klasiku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SW

Eilish neni temna, proste vypada jako zenska z filmu po sexu, co se nechce ukazat, a tak se zabali do prosteradla. Navic kouka jako suva z nudli. Stewart mi pripada fandi jako bezna blogerka, co se foti spickama k sobe v kratascich. Je jedno, jestli ma na sobe Chanel, pusobi to nezensky a dost nudne. Vetsina te omladiny se tvari hur nez na pohrbu, liceni i saty priserne a bratri Williamsovi take moc vkusu nepobrali, ac prachy maji. Chastain jde, Cruz sice nema uchvatne saty, ale je nadherna. Pinkett Smith prilis mnoho zelene morske peny. Na Kidman se daji pocitat zebra, takze pusobi kostlive, je jedno, co ma na sobe.

0 0
možnosti
HP

Prosim Vas, udelejte si poradek u popisku fotek. Chapu, v cestine se prechyluje. Ale tady je to priserny zmatek. Stella Arroyave (se samohlaskou na konci, vetsinou se tedy neprechyluje) vypada s -OVA priserne. Maria Menounos jste tam zase -OVA nedali. Tak jak prosim?!?

4 0
možnosti
DK

Není možné, aby si 90% šatů ti lidé oblékli dobrovolně.

3 5
možnosti

Za me Penelope Cruz, Zendaya a Naomi ScottVVV

1 0
možnosti
PL

Zendaya jednoznačně nejlepší model. Nápad, provedení i to, jak jí model sedne. R^

0 0
možnosti

Maggie Gyllenhal má perfektní šaty.

3 0
možnosti
HP

H11o69r51s86k98ý 38P45e55t74r

28. 3. 2022 16:00

Vypadá jako by z oka vypadla naší Jaruš z Kouzelníka. :-)

2 0
možnosti
LD

Západní pop kulturu už nějakou dobu naprosto nepobírám. Vždyť je to kýčovité a hnusné. Když to porovnám třeba s tím jaké oblečení měli umělci na Mnet Asian Music Awards nebo KBS Drama Awards. Fakt to nechápu kdy na západě začal být populární nevkus a hnus.

3 3
možnosti
PH

Opravdu se mi líbí snad jen modely Mily Kunis a manželky Jamieho Dornana, jinak je to takové nijaké, vlasy zplihlé, dost dam neforemných, jako by si už nedávaly moc záležet...

6 0
možnosti
VB

Chastain a Dunst ok, mozno este Cruz... ostatni nemaju zrkadla?!

9 0
možnosti
JS

Penelope je prostě pořád krásná R^

21 0
možnosti
MS

Ona vůbec nestárne 8-o

6 0
možnosti
AT

proc ti mladi herci vsichni vypadaji jako emo upiri z koncentraku?

21 0
možnosti