Móda ze Slavíka: zpěvačky zabodovaly v růžové, Krajčo přišel s kabelkou

  • 128
Podívejte se, jaké modely předvedly na červeném koberci slavnostního udílení cen Český slavík 2023 české celebrity a zvolte nejlepší outfit pro tuto příležitost. Shodnete se s hodnocením stylisty Jakuba Eliáše?

Případ první: RADKA PAVLOVČINOVÁ

100 %
Adam Pavlovčin a Radka Pavlovčinová na udílení cen Český slavík (Praha, 24....

Radka Pavlovčinová vynesla velice originální a sexy model od značky On the boat. Kápě je kreativním prvkem a rozparek dodává trochu toho pepře. Nádhera! Líbí se mi moc i líčení a doplňky. Zde není co vytknout.

Případ druhý: EWA FARNA

70 %
Ewa Farna na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Trochu atypický model k black tie dresscodu zvolila absolutní Slavice pro rok 2023 Ewa Farna. Top je krásně elegantní, ale kalhoty jsou trochu mimo mísu. Jak stylově, tak střihově. Bohužel připomínají víc kapsáče než kalhoty. Co se týče vizáže, tak tam bych naopak vychválil Ewu do nebe! Nádherný účes i make-up.

Případ třetí: MONIKA ABSOLONOVÁ

100 %
Monika Absolonová na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Neskutečnou figuru v zářivých šatech jako Barbie předvedla bronzová Slavice Monika Absolonová. Šaty z The Dress Prague jsou atypické řaseným balónovým rukávem a dvěma druhy látky. Monika nás okouzlila svou krásnou vizáží. Vypadala dokonale!

Případ čtvrtý: EVA BUREŠOVÁ

70 %
Eva Burešová na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Na tomto modelu od Zuzany Lešák Černé se toho děje na můj vkus až moc. Vyšívání, kamínky, nabírané rukávy, průhledné rukávy… Postavu má ale Eva Burešová v šatech neskutečnou. Korzet dělá nádhernou siluetu. Vizáž je krásná!

Případ pátý: EMMA SMETANA

90 %
Emma Smetana na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Jeden z mých oblíbených outfitů večera vynesla Emma Smetana. Model šatů od návrháře Michaela Kováčika je hravě rozdělený na sakovou vrchní část s hlubokým dekoltem a suknovou část s kapsami. Celkově je model sexy a hravý! Vynechal bych infantilní náhrdelník, ale make-up i účes jsou top!

Případ šestý: MARTA DANCINGEROVÁ

60 %
Marta Dancingerová na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Šaty z hutné látky s jemnou růžovou barvou a strukturou vytvořila pro herečku Martu Dancingerovou Lenka Rozsnyo. Top s balónovými rukávy a jemným detailem lemu krásně doplňuje sukni v celku šatů. Top je i tak méně zajímavý než nádherná sukně. Kabelka ze stejné látky už je moc. Make-up je velice decentní a nevadilo by mi zde trochu zmatnit a rozzářit pleť.

Případ sedmý: LUCIE VONDRÁČKOVÁ

30 %
Český slavík 2023: Lucie Vondráčková

Model vypadá trochu jako z vesnické půjčovny. Vzor na látce je předpotopní a průhledná nadvojená látka také. Viditelné košíčky od podprsenky, nebo korzetu, jsou krok vedle. Ale co se týče make-upu a vizáže, tak Lucie Vondráčková nevypadala nikdy lépe! Jak účes, tak líčení jsou top!

Případ osmý: VENDULA PIZINGEROVÁ

60 %
Vendula Pizingerová a její syn Jakub Svoboda na udílení cen Český slavík...

Vendula Pizingerová vsadila na pánský styl smokingu a myslím, že jí to velice sedne a sluší. Kalhoty by mi nevadily, ani kdyby byly malinko širší. Kabelku bych vyměnil za jednobarevnou a vyhrál si více s líčením a sladěním pleťovky.

Případ devátý: DARA ROLINS

100 %
Dara Rolins na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Fuchsiový komplet s vestovým topem a kalhoty s pukem zvolila a všechny tím ohromila Dara Rolins. Model, který bere pozornost a je sexy zároveň. Rozjasnění náhrdelníkem, knoflíky a botami jsou korunkou na tomto božím outfitu. Vizáži není co vytknout. Tento look se moc povedl!

Případ desátý: LUCIE BÍLÁ

90 %
Český slavík 2023: Lucie Bílá

Nádherně propracované a krásně sedící šaty ve sněhově bílé si zvolila na tento večer Lucie Bílá. Musím říct, že jsem byl překvapen, kolik dam a žen si vybralo bílou. Tyto šaty mne bavily sice jednoduchým střihem, ale mají ojedinělý rozparek a vlečku. Nádherné boty. Doplněk kříže ani komentovat nebudu, jelikož to k zpěvačce už nějak patří.

Případ jedenáctý: MARTINA PÁRTLOVÁ

30 %
Martina Pártlová na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Martinu Pártlovou zbožňuji a obdivuji, ale dát dohromady samet a tyl je až společenská sebevražda. Jak se říká, nahoře byznys dole party. I když detail podprsenky je sexy a dodává outfitu náboj, tak to bohužel nestačí. Moc se mi na druhou stranu líbí líčení a účes.

Případ dvanáctý: ANDREA BEZDĚKOVÁ

100 %
Andrea Bezděková na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Andrea Bezděková vynesla perleťově tělové šaty s peřím a stojáčkem u krku od Martiny Pipkové Loudové. Nádherná róba, která bere dech. Hravá, sexy a kreativní. Zde je vše naprosto v pořádku. Líčení a vizáž má modelka zjevně v malíčku. Božské!

Případ třináctý: MARKÉTA KONVIČKOVÁ

100 %
Markéta Konvičková na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Když jsem poprvé viděl tyto šaty od Debbie Brown, tak jsem si řekl: To je trochu moc, ne? Ale čím víc jsem na ně koukal, tak tím víc se mi v nich Markéta Konvičková líbila, až jsem se do nich zamiloval. Obrovské mašle přitahují pozornost, ale v dobrém slova smyslu. Stejně jako rafinovaný zbytek šatů. Nádherné šperky Swarovski doplnily celkový look k dokonalosti. Účes vypadá jak z časopisu. Tleskám!

Případ čtrnáctý: PATRICIE PAGÁČOVÁ

80 %
Patricie Pagáčová na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Šaty od návrhářky Sandry Mark jsou vždy sázkou na jistotu. Propracovanost a preciznost je neskutečná, jen si v tomto případě nejsem jist, zda tento model byl vhodnou volbou pro Patricii Pagáčovou. Model to je krásný, ale nějak mi nesedí stylově k herečce a trochu se tam vše pere. Každopádně vypadá nádherně i tak. Vizáž je výrazná a osobitá!

Případ patnáctý: PETRA KVITOVÁ

10 %
Petra Kvitová na udílení cen Český slavík (Praha, 24. listopadu 2023)

Toto jsem myslel, že se mi zdá, jelikož mi to stylově vůbec nesedí k tenistce Petře Kvitové. Průhledné šaty, které působí až vulgárním dojmem, mi bohužel nepřijdou správnou volbou na tento večer. Je to až nevhodné. Stejně jako se k black tie nenosí hodinky. Výraznější líčení pusy by dodalo obličeji jas a živost.

Případ šestnáctý: RICHARD KRAJČO

60 %
Karin Krajčo Babinská a Richard Krajčo na udílení cen Český slavík (Praha, 24....

A jako Aladin se zjevil zpěvák Richard Krajčo. Zářivě modrý komplet s vestou s knoflíky doplnil o stříbrnou kabelku a stříbrné „kamaše“. Outfit je to kreativní a já jsem pro, jen se mi tento styl kreativity bohužel nelíbí. Myslím, že kdyby byl komplet třeba v bordó barvě, tak by to vypadalo skvěle.

Hlasujte, které outfity z Českého slavíka 2023 se vám líbí nejvíce:

celkem hlasů: 6223
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 sobota 2. prosince 2023. Anketa je uzavřena.