Veronika Chmelířová, Veronika Pompeová a Eva Čerešňáková na charitativním vánočním koncertu nadačního fondu Srdce na dlani

Veronika Chmelířová, Veronika Pompeová a Eva Čerešňáková na charitativním vánočním koncertu nadačního fondu Srdce na dlani | foto: archiv Evy Čerešňákové

Missky: Rivalita? Nesnášenlivost? Přátelství

  • 1
Miss České republiky a Česká Miss jsou sice konkurenční soutěže, ale jejich vítězky se za rivalky nepovažují. Setkávají se na přehlídkách, charitativních akcích a večírcích a většina z nich ty druhé považuje za kamarádky.

Nedávno si spolu vyrazily vicemissky Eva Čerešňáková, Veronika Pompeová a Veronika Chmelířová na charitativní vánoční koncert nadačního fondu Srdce na dlani a hudebním vystoupením dětí z dětských domovů Tisá a Černá voda byly nadšeny. "Práce nadačního fondu je pro děti velmi přínosná a jsme rády, že jsme děti při jejich vystoupení mohly podpořit," řekla ke koncertu vicemiss Pompeová.

A jestli se hlavní držitelky titulů Miss považují za rivalky? Lucie Hadašová prozradila, že s Katkou Sokolovou se setkává při různých příležitostech a považuje ji za milou a příjemnou a nikdy by ji prý slovem konkurentka nenazvala. "Každá jsme úplně jiná, a tak si myslím, že mluvit o konkurenci je zbytečné," prohlásila Lucka.

Že spolu missky často drží, dokazuje i letošní první mikulášská nadílka, kterou pro děti z dětského domova na Zbraslavi přichystala vicemiss Čerešňáková ve spolupráci s Českým červeným křížem. Dětem rozdávala dárky spolu se Zuzanou Jandovou, uchazečkou o titul Miss ČR 2008, a Terezou Juščíkovou, finalistkou Miss Aerobik 2006.