Diskuze

Popularita je lákavá, ale škola vás na ni nepřipraví, míní Marek Lambora

Byl mistrem republiky v karate, chvíli uvažoval o dráze lékaře, ale nakonec ho i díky náhodě zlákalo divadlo. Hojně obsazovaný a populární herec Marek Lambora ví, že to bylo správné rozhodnutí. V rozhovoru pro Týdeník Televize prozrazuje, kam by chtěl v další kariéře směřovat, jak ho baví hrát policistu se zbraní i proč po úspěšném seriálu Slunečná změnil vizáž.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hehe, na popularitě je ale nejhorší to, že jakmile "na ní začneš pracovat", tak jdeš do kytek... Ta prostě buď přijde sama a nebo je (pracně získaná) jen pro zlost :-)

0 0
možnosti
VB

Marek je velkej sympaťák a byl mi sympatický od první role, ve které jsem ho viděla (seriál Přístav). Narozdíl od Evy Burešové působí pořád skromně a pohodově. Ač jsem o generaci starší, moc pěkně se na něho dívá

6 1
možnosti
Foto

No, na objekty, na které se moc pěkně dívá, je svět kromobyčejně štědrej. Abych zrovna nejmenoval děvčata v letních úborech, tak uvedu kupříkladu mraky, jak se honí po obloze a takové ty běžné banality, jako lehce vzrostlá tráva ve větru a tak. Ale kvůli tomu ještě nemusí být populární :-)

1 0
možnosti