Diskuze

Maláčová: Vařit si moc netroufám

Michaela Maláčová má za sebou kariéru modelky, miss, tiskové mluvčí ODS. Dnes hledá nejkrásnější dívky republiky a objevuje se po boku jednoho z nejbohatších mužů v zemi, uhlobarona Zdeňka Bakaly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lokutus2

1. 7. 2005 11:50
!!!
Na co jí ten pracháč má? Když ani uvařit neumí! Asi jako pozlátko.
Jinak, Maláčová je ODSácká "figurka", která roztahovala nohy a oni jí za to házeli drobky... a jelikož hlasitě nemlaskala, tak jí to sypalo dost dlouho a tak i sama byla schopná vydělat nějaký ten peníz. Já jí za to neodsuzuju, ale je to fakt!
0 0
možnosti

bondy_

1. 7. 2005 13:34
Re: !!!
No ja nevim, jako pozlatko? Snazim se na ni divat nezaujate, ale pripada mi takova nemastna neslana - jeji zjev me nejak neoslnuje, intelekt taky zadna slava - aspon dle projevu, treba si pred spanim resi diferencialni rovnice x-teho radu, co ja vim - ted se dovidame, ze ani do rodiny neni - proste nic moc. Skoro taky zacinam verit tomu, ze zije z podstaty a ze svych starych kamaradu na spravnych pozicich.
0 0
možnosti

qoknu

30. 6. 2005 16:06
Sestra.
Proč nechá sestru žít na hranici životního minima? Ta je ale lakomá. To znamená, že ani na charitu nepřispěje.
0 0
možnosti

fonteyn

30. 6. 2005 16:46
A ty bys prijal od sestry almuznu?
Ja si neumim predstavit, ze by se jeji sestra stala na ni financne zavisla. Ona je dospela samostatna zenska, matka dvou deti a podobna zavislost by z ni udelala malou holku - navic ve vztahu k jeji sestre. Proste Malacova lakoma neni, ale proste nejde, aby mesicne prispivala 10tis. svoji sestre. Verim, ze kdyby to sestra prijala, tak to dela.
0 0
možnosti