Lucie Vondráčková se syny Adamem Plekancem a Matyášem Plekancem (9. srpna 2018,...

Lucie Vondráčková se syny Adamem Plekancem a Matyášem Plekancem (9. srpna 2018, Praha) | foto: Profimedia.cz

Nemůžu do Česka, jsem obviněná a synům sebrali pasy, tvrdí Vondráčková

  • 947
Lucie Vondráčková (38) plánovala strávit Vánoce spolu se svými syny v teple u moře. To se jí však nepodařilo. „Jsme s kluky v zasněženém Montrealu a každý večer si představujeme, jaké by to bylo na Kubě,“ řekla zpěvačka v rozhovoru pro pořad Top Star.

Manžel Lucie Vondráčkové Tomáš Plekanec (36) podal na zpěvačku žalobu, na základě které byly oběma jejich dětem odebrány pasy a zájezd do Karibiku musel být zrušen. Také proto, že Plekanec prý chtěl za syny na Vánoce přijet až na poslední chvíli.

„Tatínkovi kluků jsem několikrát nabízela, ať přijede na Vánoce, a on říkal, že nemá čas. Po pátém zeptání jsem usoudila, že nepřijede a koupila zájezd na Kubu. Tatínek si pak u soudu rozmyslel, že přijede, tak jsme to museli zrušit,“ řekla Vondráčková pro Top Star.

Tomáš Plekanec podle zpěvačky nakonec za syny Matyášem (7) a Adamem (3) dorazil společně se svou maminkou a přítelkyní Lucií Šafářovou (31). Se syny strávil v této sestavě o svátcích pět dní.

Lucie Vondráčková dostane Zlatou desku za své poslední album Růže. V současnosti si ji však zpěvačka nemůže do Česka přijet převzít. Stejně tak nedorazí ani na premiéru svého nového filmu. „Teď do Čech nemůžu, protože jsem byla u soudu obviněna svým mužem a klukům byly sebrány pasy. Nemůžu opustit Kanadu,“ dodala Vondráčková.

26. února 2013