Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec (2017)

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec (2017) | foto: Profimedia.cz

Tomáš Plekanec potvrdil konec vztahu s Lucií Vondráčkovou

  • 401
Sedm let po svatbě se jejich cesty rozcházejí. Tomáš Plekanec (35) v pondělí oznámil, že po vzájemné domluvě se svou manželkou Lucií Vondráčkovou (38) došli společně k závěru, že ve vztahu již nebudou pokračovat.

Hokejista Tomáš Plekanec zveřejnil na svém facebookovém profilu překvapivou informaci, která zaskočila mnoho fanoušků slavného páru.  

„Rád bych Vás informoval o ne zcela veřejných věcech. Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ píše Plekanec. 

„Přesto se budeme snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama. Proto Vás prosíme o respektování našeho soukromí a toho, že situaci nebudeme více komentovat. Děkujeme,“ oznámil Plekanec stručně na sociální síti. 

Zpěvačka Lucie Vondráčková se s hokejistou Montreal Canadiens seznámila v červnu roku 2010 na akci Jágr Teamu. Vzali se v roce 2011 v pražském Trojském zámečku bez větší pozornosti médií.

Plekanec měl předtím dlouholetý vztah, Vondráčková zase před ním chodila s bývalým krasobruslařem Tomášem Vernerem. Zpěvačka se odstěhovala za svým mužem do Kanady, kde trávila spolu s ním a dvěma syny Matyášem (6) a Adamem (3) převážnou část roku. 

Tomáš Plekanec se v únoru tohoto roku po patnácti letech přestěhoval z kanadského Montrealu do Toronta. Jeho manželka Lucie Vondráčková i se syny zůstala žít v Montrealu. 

Plekanec v mnoha rozhovorech tvrdil, že odloučení od rodiny nebere jako překážku ve vztahu. Zpěvačka se zatím k tématu rozchodu se svým manželem nevyjádřila.